Blood Of The Sun - Burning On The Wings Of Desire (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Blood Of The Sun - Burning On The Wings Of Desire (Review)


Οι Blood Of The Sun κυκλοφορούν την νέα τους δουλειά.

Είναι ένα album που ακούει στο όνομα "Burning On The Wings Of Desire" και αποτελεί μία πολύ καλή δουλειά. Είναι το τέταρτο project του συγκροτήματος, αλλά το πρώτο που γίνεται σε συνεργασία με την Listenable Records. Αξίζει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το δίσκο, διότι πραγματικά αποτελεί μία έκπληξη μέσα στους δίσκους που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012.

Το album αυτό ξεκινάει με το κομμάτι "Let It Roll", το οποίο είναι ένα δυνατό κομμάτι με ρυθμικά drums, ωραίες κιθάρες και φωνητικά που σε παρασύρουν και σε κάνουν να τραγουδάς με την ψυχή σου. Έπειτα, ακολουθεί το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου το οποίο σε φέρνει σε παλιότερες εποχές που τότε όχι μόνο ακούγαν την μουσική και χτυπιόντουσαν αλλά χόρευαν και παράλληλα στις μελωδίες των τραγουδιών. Γενικά, το όλο concept της νέας δουλειάς των Blood Of The Sun κινείται στους ρυθμούς του classic hard/heavy rock και λίγο metal της δεκαετίας 70' με 80' αλλά και με λίγα στοιχεία μοντερνισμού σε κάποια τραγούδια αν το ψάξεις σε πολύ βάθος. Στο "Burning On The Wings Of Desire", ο ακροατής μπορεί να παρατηρήσει εξαιρετικά φωνητικά που σε <<τραβάνε>> μαζί τους και σε ταξιδεύουν, δυνατά και ρυθμικά τύμπανα, βαθύ μπάσο, ωραίες γρήγορες κιθάρες με δίαφορα solo ανά διαστήματα και πλήκτρα που σου θυμίζουν την γλύκα της παλιάς εποχής. Το νέο album της μπάντας είναι ένα project που θα κάνει τους νέους να μάθουν, τους μεγαλύτερους να το αγαπήσουν και τους ακόμη μεγαλύτερους να θυμιθούν ότι η φλόγα της παλίας καλής μουσικής δεν ξεπερνιέται όσο και να περνάει ο καιρός.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Let It Roll", το "Burning On The Wings Of Desire", το "Rock Your Station" και το "Good And Evil".

Το tracklist του "Burning In The Wings Of Desire" :

Let It Roll
Burning On The Wings Of Desire
Can't Stop My Heart
Brings Me Down
Rock Your Station
Good Feeling
The Snitch
Good And Evil




Steve Xanthis