Αποκλειστική Συνέντευξη Των Sister Sin Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Sister Sin Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Gothenburg, Sister Sin, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2002 και αποτελείται από την Liv στα φωνητικά, τον Jimmy στην κιθάρα, τον Dave στα drums και τον Strandh στο μπάσο.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Sister Sin;

Sister Sin (Liv) : Λοιπόν, από την αρχή είχαμε άλλο μπασίστα και κιθαρίστα, εκείνοι και ο drummer ντράμερ τους ο Dave σχημάτισαν το συγκρότημα το 2002. Είχα βάλει μια διαφήμιση σε ένα περιοδικό ότι ψάχνω για ένα rock συγκρότημα και ένας από αυτούς μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε πραγματικά ένα άντρα τραγουδιστή, αλλά ίσως θα μπορούσα να δοκιμάσω. Έτσι έκανα και δεν έκαναν ακρόαση για κάποιον άλλον μετά από αυτό, έτσι υποθέτω ότι έκανα μια καλή εντύπωση (χαχα)! Από τότε, εγώ και ο Dave ψάχναμε για τα σωστά μέλη και αισθανόμαστε σαν να τους βρήκαμε! Πρώτα ο Jimmy το 2004 και τώρα ο Strandh μετά από κάποια κακή τύχη στο τμήμα του μπασίστα. Είμαστε μια πλήρη μπάντα και έχουμε την πρόθεση να κρατήσει αυτό τώρα και για πάντα.


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό; Ποια είναι η "Sister Sin";


Sister Sin (Liv) : Το όνομα προέρχεται από ένα τραγούδι με μια Σουηδική μπάντα που ονομάζεται Shotgun Messiah. Το όνομα του συγκροτήματος πραγματικά προέκυψε πριν μπω στη μπάντα.


RNRT : Κυκλοφορήσατε το νέο σας album το οποίο λέγεται "Now And Forever"....Ποιο είναι το νόημα του τίτλου;

Sister Sin
: Είναι σαν μια απλή δήλωση λέγοντας απλά ότι είμαστε εδώ και θα είναι για πολύ καιρό. Έτσι, ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα με το ύφος της μουσικής μας, στο πρόσωπό σας και είναι πολύ εύκολο να γίνει κατανοητό.


RNRT : Πείτε μας περισσότερα για αυτό το project;

Sister Sin
: Αυτό είναι το τρίτο album μας και θεωρήσαμε ότι θα θέλαμε να δοκιμάσουμε να σκεφτούμε λίγο έξω από τη ζώνη ασφαλείας μας, να το πούμε έτσι, ώστε να πειραματιστούμε με ορισμένους νέους τρόπους για να κάνουμε τα φωνητικά και τις μελωδίες, και για πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε πλήκτρα σε ορισμένα τμήματα . Νομίζουμε ότι ο ήχος μας είναι ακόμα ένα μείγμα από μουσικές επιρροές που κυμαίνονται από το 80 για thrash metal με punk, για παράδειγμα, και η ανήσυχη και επαναστατική πλευρά όλων μας στη μπάντα. Έτσι, η μουσική μας τείνει να είναι πολύ ευθεία προς τα εμπρός σε αυτό το θέμα και το επίπεδο της ενέργειας είναι πάντα στην κορυφή και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να επιτύχουμε τόσο ζωντανά όσο και σε ηχογραφήσεις. Νομίζουμε ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το album συλλαμβάνοντας όλα αυτά και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα τα τραγούδια και τον τρόπο που εξελίχθηκεΕυχαριστούμε για τη υπέροχη μίξη από τον Cameron Webb.


RNRT :  Liv....Ποια γυναίκα τραγουδίστρια είναι το πρότυπό σου και πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τη rock και metal μουσική;

Sister Sin (Liv)
: Το πρώτο ερέθισμα μου ήταν πραγματικά η Courtney Love, όταν ήμουν 14 χρονών, σκέφτηκα ότι ήταν τόσο cool, έτσι ξεκίνησα να παίζω κιθάρα και στη συνέχεια ξεκίνησα την πρώτη μου μπάντα όλο κορίτσια. Αλλά αυτό που πραγματικά με έκανε να θέλω να γίνω μία πραγματική καλλιτέχνης και σπουδαία τραγουδίστρια ήταν o Dee Snider. Είναι ένας από τους καλύτερους stage performer και ξέρω, μπορείτε να δείτε ότι αγαπά αυτό που κάνει και πως το κάνει για το κοινό του, θέλει να πάνε στο σπίτι τους αφού έχουν την στιγμή της ζωής τους. Αυτός είναι ο στόχος μου και εμένα! Μισώ όταν παρακολουθώ μπάντες όταν απλά στέκονται εκεί σαν να είναι στο δωμάτιό τους σε μια πρόβα το απόγευμα της Κυριακής. Δεν πληρώνετε χρήματα για να δείτε αυτό, θα πληρώσετε για μια παράσταση, μια μεγάλη γαμημένη παράσταση είναι ό, τι πρέπει να πάρετε! Στο φωνητικό μέρος εγώ ήμουν πάντα οπαδός του Sebastian Bach και νομίζω ότι μπορείτε να το ακούσετε με τον τρόπο που υπογράφω. Στο γυναικείο μέτωπο αυτό είναι λίγο στεγνό στα πρώτα χρόνια μου, δεν βρήκα τη Doro μέχρι που ήμουν στα είκοσί μου, πριν είχα ακούσει μόνο για άνδρες τραγουδιστές και soul τραγουδίστριες όπως η Aretha Franklin, η οποία είναι μια θεά στα φωνητικά κατά τη γνώμη μου. Αλλά η Doro φυσικά είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης και η Angela Gossow από τους Arch Enemy επίσης.


RNRT : Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των Sister Sin;

Sister Sin : Μπορούμε σίγουρα να μας δούμε σε περιοδεία σε όλο τον κόσμο, γιατί αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Εμείς έχουμε ήδη περιοδεύσει αρκετά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια, ώστε αν κοιτάξουμε κάποια περιοδεία στην Ιαπωνία, τη Νότια Αμερική, την Κίνα και την Αυστραλία θα είναι πραγματικά φοβερό. Ένα άλλο πράγμα που θα ήταν ωραίο να κάνουμε μία μέρα είναι ένα live DVD και αυτό είναι που μπορούμε και βλέπουμε να κάνουμε μέσα σε λίγα χρόνια.
Όσο για το εγγύς μέλλον επικεντρωνόμαστε στην προώθηση του νέου album και το Φεβρουάριο θα χτυπήσουμε τα κράτη με τη Doro, θα είναι ωστικό κύμα να περιοδεύσουμε με ένα από τα είδωλά μας, και ανυπομονούμε για αυτό!



Sister Sin : Ευχαριστούμε για την συνέντευξη και να είστε βέβαιοι να πάρετε το νέο album μας στις 19 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και στις 22 στις ΗΠΑ. Horns up και θα σας δούμε σύντομα!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Sister Sin για αυτή τη συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.sistersin.com/
Facebook Page: http://www.facebook.com/SisterSin




Steve Xanthis