UnderGround Society - The A.R.69 Years E.P. (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

UnderGround Society - The A.R.69 Years E.P. (Review)


Μία νέα δουλειά κυκλοφόρησε από τον μουσικό Αντώνη Αδελφίδη.

Ο Αντώνης Αδελφίδης, παλιότερα ήταν μέλος στην μπάντα που άκουγε στο όνομα "AlfaRED69". Εκείνη την περίοδο υπήρχαν κάποια κομμάτια, τα οποία ποτέ δεν είχαν παιχτεί live και ποτέ δεν είχαν ηχογραφηθεί. Έτσι, ο Αδελφίδης πήρε την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσει αυτά τα τέσσερα τραγούδια μέσω του EP "The A.R.69 Years E.P." Ο δίσκος αυτός αποτελεί ακόμη μία κυκλοφορία για τον Αντώνη Αδελφίδη, καθώς παλιότερα είχε κυκλοφορήσει το project "Για Μια Λυτρωμένη Ψυχή" που ήταν μία ιδαίτερη δουλειά, η οποία <<πάταγε>> στους στίχους.

Όταν ξεκινήσει το EP αυτό λοιπόν, θα παρατηρήσετε κομμάτια που σου φέρνουν στο μυαλό μουσικές καταστάσεις οι οποίες διαδραματίζοταν σε παλίοτερη χρονική περίοδο. Στο "The A.R.69 Years E.P." διακρίνουμε τραγούδια τα οποία έχουν ένα ξεχωριστό ύφος. Είναι τραγούδια με βαθία ρυθμική κιθάρα και drums που σε συνδυάζονται με την κιθάρα και αποτελούν συνοδοιπόρο σε αυτό το μουσικό ταξίδι. Επιπλέον, την εμφάνισή τους κάνουν τα πλήκτρα που κάνουν εξαιρετική δουλειά και έχουν αναλάβει αρκετό μέρος στις συνθέσεις του cd. Βέβαια, σε αυτό το project δεν μπορούσαν αν λείπουν τα solo κιθάρας που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αυτό όμως που ξεχωρίζει αρκετά στον δίσκο των "UnderGround Society" είναι τα φωνητικά. Έχουν δουλευτεί πάρα πολύ και δείχνουν ότι έχουν να προσφέρουν κάτι πάρα πολύ καλό στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Πιάνουν σωστά τις ιδιαιτερότητες των φωνητικών ως ένα σημείο και ανεβαίνουν λίγο παραπάνω λόγω της χροιάς που ξεπροβάλλουν.

Σε αυτό τον δίσκο μπορείτε να βρείτε δυνατά ρυθμικά κομμάτια και κομμάτια όπως το "Before The Storm" που ξεκινάνε χαλαρά σαν μπαλαντούλα, αλλά καταλήγουν να έχουν έναν πιο δυνατό ήχο. Έιναι δηλαδη όπως λέει και ο τίτλος αυτό που υπάρχει πριν την καταιγίδα, αλλά και ένα μέρος της καταιγίδας. Το "The A.R.69 Years E.P." αξίζει τον κόπο, διότι αποτελεί μία περίεργη γλυκιά μελωδία στα αυτία του ακροατή.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "In Rock We Trust", το "Dirty Mind" και το "Before The Storm".

Το tracklist του "The A.R.69 Years E.P." :

In Rock We Trust
Dirty Mind
Full Moon
Before The Storm




Steve Xanthis