Dark Vision - Ingrowth (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Dark Vision - Ingrowth (Review)


Η μπάντα που ακούει στο όνομα "Dark Vision" δίνει το παρόν με τη νέα της κυκλοφορία.

Το όνομα της είναι "Ingrowth" και είναι μία πολύ καλή δουλειά που από ένα συγκρότημα που γουστάρει άγριες καταστάσεις. Πρόκειται για μία δουλειά που βρίσκεται πάνω από το αναμενόμενο των Dark Vision. Αποτελείται από 6 κομμάτια συμπεριλαμβανομένου και ενός intro.

Όταν ακούσετε τον δίσκο θα δείτε ότι τα περισσότερα τραγούδια κινούνται σε mid-tempo black/death μουσικής και κάνουν τους οπαδούς των D.V. να κινούνται σε ρυθμούς χτυπήματος και headbanging. Τα πλαίσια όμως έρχονται να σπάσουν με το κομμάτι "Pain Redirected", το οποίο είναι άλλη φάση! Είναι κάτι από συνδυασμό black και rock n roll, πράγμα το οποίο έχει <<παντρευτεί>> με έναν ιδανικό τρόπο για να βγει προς τα έξω κάτι καλό για τα αυτιά του ακροατή. Επίπλέον, το κλείσιμο του "Ingrowth" γίνεται μέ το ομότιτλο τραγούδι που αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη! Έχει μέσα του doom/metal στοιχεία αλλά και death metal που θυμίζει Ευρώπη.

Από την μεριά των μουσικών βλέπουμε να έχουν βάλει τα δυνατά τους και να δίνουν στον λαό έναν πολύ δυνατό δίσκο, μέσα στον οποίο διακρίνουμε βαριά riff, πολύ ωραία solo και φωνητικά που σε παρασύρουν κατά τη διάρκειά τους. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και δείχνουν ότι έχουν να δώσουν πολλά στον χώρο της black/death ελληνικής μουσικής σκηνής.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Pain Redirected", το "Amongst Dead Butterflies" και το "Ingrowth".

Το tracklist του "Ingrowth" :

Thy Flesh Thy Bones
King Of Emptiness
Pain Redirected
Garden Of Nuclear Mushrooms
Amongst Dead Butterflies
Ingrowth




Steve Xanthis