In Fear And Faith - In Fear And Faith (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

In Fear And Faith - In Fear And Faith (Review)


Το συγκρότημα που ακούει στο όνομα "In Fear And Faith" κυκλοφόρησε το ομώνυμο album του.

Η μπάντα από το San Diego έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και μέσα από αυτό το δίσκο μπορεί να τραβήξει την προσοχή του ακροατή. Είναι η τρίτη δουλειά του συγκροτήματος και φαίνεται ότι έχει πέσει σκληρή αφοσίωση για να βγεί κάτι καλό. Σε σχέση με τα προηγούμενα project των In Fear And Faith, η νεά κυκλοφορία αποτελείται από αρκετά πιο ώριμο ήχο, καθαρά φωνητικά και ένα πολύ καλό μιξάρισμα.

Το album αυτό ξεκινάει με μία εισαγωγή, η οποία είναι σαν προσφώνηση για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Το επόμενο κομμάτι είναι το "The Calm Before Reform", που αποτελεί μία συνεργαασία με τον Dave Stephens από τους Came As Romans και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές από τους οπαδούς της μπάντας. Έπειτα έχουμε και άλλα πολύ καλά τραγουδια σε αυτό το cd που το καθένα δίνει το δικό τους λιθαράκι, ώστε να βγει κάτι καλό προς τα έξω. Τα τραγούδια αυτά αποτελούνται από scream φωνητικά που δείχνουν ότι έχουν καλλιεργηθέι με τον καιρό, από riff κιθάρας που εμπεριέχουν κάτι το σκοτεινό μέσα τους, από μελωδίες πιάνου που θυμίζουν κάτι το παραμυθένιο, από πολύ καλά παιγμένα όργανα που φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και από μία μουσική ατμόσφαιρα που καταυλίζεται από συναισθήματα, δύναμη και ταλέντο.

Η νέα δουλειά των In Fear And Faith μπορούμε να πούμε ότι είναι μία από τις καλύτερες που έχει κυκλοφορήσει το συγκρότημα και αξίζει να ακουστεί, διότι τελικά φαίνεται ότι θα απασχολήσει πολύ κόσμο.

Όλα τα τραγούδια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "The Calm Before", το "A Silent Drum", το "It All Comes Out (On The Way Down)", το "Enigmatic", το "You Had Your Chance" και το "Self Fulfilling Prophecy".

Το tracklist του "In Fear And Faith" :

Intro
The Calm Before Reform
A Silent Drum
Look What You Made Me Do
Soul Survivor
A Creeping Dose
It All Comes Out (On The Way Down)
Enigmatic
Dream Catcher
You Had Your Chance
Last Man Standed
Self Fulfilling Prophecy




Steve Xanthis