Incantation - Vanquish In Vengeance (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Incantation - Vanquish In Vengeance (Review)


Οι Incantation κυκλοφόρούν την νέα τους δουλειά που ακούει στο όνομα "Vanquish In Vengeance".

Το album αυτό θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου από την Listenable Records και είναι μία δουλειά για όσους είναι fan της death metal μουσικής. Η μπάντα αυτή αποτελεία μία από τις καλύτερες που έχουν ακουστεί στην underground μουσική σκηνή αυτόυ του είδους και αυτό το αποδεικνύουν μέσα από αυτό το cd, το οποίο είναι το 9ο που βγάζει η μπάντα.

Στο "Vanquish In Vengeance" παρατηρείται το extreme χαρακτηριστικό της μπάντας, πράγμα το οποίο θα το καταλαβουν όσοι έχουν ξαναακούσει τους Incantation. Επιπλέον, ξεχωρίζουν στοιχεία όπως doom metal αλλά και μελωδικές πινελιές που συνδυάζονται παράξενα θετικά με αυτό το το είδος μουσικής. Όσον αφορά τα μουσικά όργανα δείχνουν να είναι κατάλληλα παιγμένα από τη μπάντα. Οι κιθάρες βγάζουν βαρύ ήχο, ενώ παράλληλα σε κάποια σημεία αποκτούν μια μελωδική βαρύτητα που βάζουν ένα σκαλί πάνω αυτο το album. Το μπάσο των Incantation είναι ρυθμικό και συνδυάζεται με τα drums, τα οποία είναι από τη μία ρυθμικά αλλά από την άλλη βγάζουν ένα δυνατό αποτέλεσμα και κάνουν το project αυτό λίγο πιο βαρύ. Από την άλλη πλευρά, τα φωνητικά είναι αυτό που πρέπει για αυτό το είδος μουσικής. Έχουν την κατάλληλη χροιά και την αγριάδα που πρέπει και σε κάνουν να θες να χτυπηθείς και να κάνεις headbanging μέχρι να σε πονέσει το κεφάλι σου. Γιαυτό, αν θες να χτυπηθείς όσο δεν πάει το album αυτό είναι ότι πρέπει!

 Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Ascend Into The Eternal", το "Haruspex", το "The Helions Genesis" και το "From Hollow Sands".

Το tracklist του "Vanquish In Vengeance" :

Invoke Infinity
Ascend Into The Eternal
Progeny Of Tyranny
Transcend Into Absolute Dissolution
Haruspex
Vanquish In Vengeance
Profound Loathing
The Hellions Genesis
From Hollow Sands
Legion Of Dis




Steve Xanthis