Αποκλειστική Συνέντευξη Των Project Zeroed Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Project Zeroed Στο Rock N' Roll Town



Το συγκρότημα από την Αθήνα, Project Zeroed, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2011 και αποτελείται από τον Jimmy Gian στα φωνητικά, τους John Lygno και Panagiwth Lagog στις κιθάρες, τον Nikolas Pan στο μπάσο και τον George Tounta στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Project Zeroed;

Project Zeroed : Δεν αποφασίσαμε εμείς να φτιάξουμε την μπάντα απλά με το πέρασμα του καιρού διαμορφώθηκε από μόνη της! Αρχικά η μπάντα υπήρχε με τον μπασίστα μας (Νικόλα) και τον κιθαρίστα μας (John)!! Στη συνέχεια μπήκαν ο Drummer  μας (George) με τον άλλον κιθαρίστα (Πάνο) και τελειοποιήθηκε με την είσοδο του τραγουδιστή μας(Jimmy).


RNRT : Project Zeroed λοιπόν....Πώς προέκυψε αυτό το όνομα;

Project Zeroed : Το όνομα της μπάντας προέρχεται καθαρά από το σκεπτικό ότι τα αφήνουμε όλα πίσω και ξεκινάμε από την αρχή!! Το πρότζεκτ που υπήρχε δηλαδή μηδενίστηκε!! Project Zeroed


RNRT : Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές της μπάντας;

Project Zeroed : 30 Seconds to Mars, Breaking Benjamin, RED, Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Lamb of God, Element Eighty.


RNRT : Αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται κάποια κομμάτια τα οποία θα είναι έτοιμα μέχρι τον Ιανουάριο....Πείτε μας κάποια πράγματα για αυτά τα κομμάτια.

Project Zeroed : Τα καινούρια κομμάτια μπορούμε να πούμε ότι έχουν Alternative/New Rock ύφος!!! Προσπαθούμε να συνδυάσουμε το groove μαζί με τον συναίσθημα  έτσι ώστε  να δώσουμε ταυτόχρονα ενέργεια και επίκληση συναισθημάτων στον ακροατή και να μπορεί πολύ εύκολα να χάνεται ακούγοντας τα τραγούδια μας! Επίσης δίνουμε μεγάλη σημασία στους στίχους!


RNRT : Ετοιμάζετε κάποιο album ή κάποιο demo; Και αν ετοιμάζετε πότε θα κυκλοφορήσει;

Project Zeroed : Ετοιμάζουμε EP με 6 κομμάτια το οποίο θα κυκλοφορήσει 6 Ιανουαρίου του 2013!


RNRT : Είναι τελικά εύκολο να φτιάξεις μία μπάντα στην Ελλάδα η οποία θα έχει μία αξιοπρεπή πορεία στον χώρο της rock και metal μουσικής σκηνής;

Project Zeroed : Άμα την έχεις σαν χόμπυ σου την μπάντα είναι πανεύκολο αλλά άμα θες να πετύχεις η μόνη λύση είναι να φύγεις εξωτερικό!!! Δυστυχώς στην Ελλάδα μόνο τα λαϊκά σχήματα κάνουν επιτυχία!!!Άμα θες να παίζεις Rock δεν θα έχεις πότε λεφτά για να συντηρηθείς!


RNRT : Που μπορεί να σας δει ο κόσμος αυτόν τον καιρό;

Project Zeroed : Στην σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/projectzeroed ή να περιμένει για την παρουσίαση του ΕP μας στις 5 Ιανουαρίου στο Κύτταρο!!!
Event (https://www.facebook.com/events/376612529080008/?fref=ts)


RNRT : Με ποια μεγάλα συγκροτήματα θα θέλατε να παίξετε κάποια στιγμή στο μέλλον αν σας δινόταν η ευκαιρία;

Project Zeroed : Θα θέλαμε να παίξουμε με  30 Seconds to Mars, RED, Avenged Sevenfold.



Project Zeroed : Είναι όμορφο όταν βλέπουμε Blogs που υποστηρίζουν την μουσική μας!! Μας δίνει ελπίδα στο να συνεχίζουμε και εμείς να παίζουμε!!!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Project Zeroed για αυτή τη συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Page: http://www.facebook.com/ProjectZeroed
MySpace Profile: http://www.myspace.com/projectzeroed




Steve Xanthis