Promiscuity - Infernal Rock N' Roll (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Promiscuity - Infernal Rock N' Roll (Review)




Οι Promiscuity κυκλοφόρησαν τη πρώτη τους δουλειά.

Ακούει στο όνομα "Infernal Rock N' Roll" και κυκλοφόρησε σε μορφή κασέτας! Ναι καλά διαβάσατε. Είναι μία πολύ πρωτότυπη κίνηση για την εποχή που ζούμε καθώς όλα βρίσκονται πλέον σε πιο εξελιγμένες μορφές. Η κασέτα αυτή λοιπόν, κυκλοφόρησε από τη Israhellbanger Records και άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις.

Το demo αυτό ξεκινάει με ρυθμούς παλιού καλού rock n' roll, το οποίο όμως αρχίζει σιγά σιγά να χάνεται και να <<τρώγεται>> από το σατανικό γέλιο και τους ρυθμούς της μπάντας. Είναι κάτι που εμμέσως δείχνει τον συνδυασμό με τον τίτλο του project, αλλά και με τη διάθεση που έχει το συγκρότημα μέσα από τη πρώτη της δουλειά.

Ακούγοντας λοιπόν αυτά τα τρία κομμάτια μπορείτε παρατηρήσετε τον ήχο των Promiscuity. Είναι σκληρός, θυμωμένος και βγαίνει από τις σκοτεινές πλευρές του συκγροτήματος. Δείχνουν κάτι το σκοτεινό και πιασάρικο μέσα από τα τραγούδια κάνουν σαματά με τα φωνητικά, τα δυνατά drums και τις φασαριόζικες κιθάρες. Το ύφος του Black/Speed Metal που έχουν διαλέξει τους ταιριάζει πολύ ωραία και φαίνεται να μπορούν να το υποστηρίξουν σε μεγάλο βαθμό.

Το "Infernal Rock N' Roll" δείχνει άγριες διαθέσεις και είναι μία καλή αρχή για το συγκρότημα από το Ισραήλ.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Infernal Rock N' Roll".

Το tracklist του "Infernal Rock N' Roll" :

Infernal Rock N' Roll
Crime And Punishment
Gybenhinnom




Steve Xanthis