Sister Sin - Now And Forever (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Sister Sin - Now And Forever (Review)


Οι Sister Sin κυκλοφόρησαν την νέα τους δουλειά.

Το album αυτό κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου από την Victory Records και δείχνει να είναι ένα project το οποίο έχει δουλευτεί πολύ από το συγκρότημα. Παρατηρούμε μία ποικιλία από ποιοτικά είδη μουσικής να βγαίνουν μέσα από αυτό τον δίσκο. Μπορούμε να διακρίνουμε rock n roll χαρακτήρα, με πινελιές της metal από δεκαετία του 80', λίγο old school με μοντέρνο twist, αλλά και hard rock υψηλού επιπέδου σε μερικά κομμάτια όπως το "Hearts Of Cold" και το "In It For Life".

Το album που έχει τίτλο "Now And Forever" ξεκινάει με το τραγούδι "MMXII", το οποίο είναι intro κομμάτι και συνεχίζει με κομμάτια όπως το "End Of The Line", το "Fight Song" που αποτελούν σημεία κλειδία για τη νέα δουλειά των Sister Sin. Επίσης, στο cd αυτό έρχονται να προστεθούν το "In It For Life", το "Hang 'Em High" και διάφορα άλλα φτάνοντας έτσι στο να κλείσιμο του cd με μία πολύ ωραία μπαλάντα που ακούει στο όνομα "Morning After".

Το κάθε κομμάτι δίνει το δικό του στοιχείο στη νέα δουλειά της μπάντας και έτσι χτίζεται σιγά σιγά η εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει από τους Sister Sin. Στα τραγούδια παρατηρούμε δυναμικά γυναικεία φωνητικά, riff που βγάζουν φωτιά, βαθύ και με γεμάτο ήχο μπάσο και drums με πολύ καλά γυρίσματα. Σίγουρα, αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι η ενέργεια που βγάζει το συγκρότημα μέσα από αυτό το δίσκο, διότι αν κλεισεις τα μάτια σου και ακούσεις όλο το "Now And Forever" θα νομίζεις ότι είσαι σε κάποια συναυλία τους και τους απολαμβάνεις από κοντά. Η νέα δουλειά των Sister Sin είναι εδώ για να μείνει και όσοι γουστάρουν ωραίες παλιές σκληρές καταστάσεις θα μείνουν σίγουρα ευχαριστημένοι με αυτόν τον δίσκο.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "End Of The Line", το "Fight Song", το "Hang 'Em High", το "Shades Of Black" και το "Morning After".

Το tracklist του "Now And Forever" :

MMXII
End Of The Line
Fight Song
In It For Life
Hearts Of Cold
The Chosen Few
Hang 'Em High
I'm Not You
Running Low
Shades Of Black
Morning After




Steve Xanthis