Οι Wild Kitten Υπογράφουν Με Την Defox Records - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Οι Wild Kitten Υπογράφουν Με Την Defox Records


Μετά από ένα καλοκαίρι αναπροσαρμογής και μετά από διάφορες μη ικανοποιητικές προτάσεις δισκογραφικών στο χώρο του hard rock, η γνωστή πλέον για τα show της μπάντα από τη Λάρισα με σπόνσορα και promoter το BEROCK RADIO - MINIZINE , αποφάσισε να υπογράψει με την DEFOX RECORDS για τα δικαιώματα σε ψηφιακή διανομή του πρώτου album τους για 10 χρόνια! Η DEFOX RECORDS είναι μια ανεξάρτητη Ιταλική δισκογραφική εταιρεία που κινείται με αλματώδη βήματα στο χώρο του hard rock σαν HEART OF STEEL RECORDS (παράρτημα της DEFOX για τη hard rock ). Έχουν ήδη συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα αλλά και projects του χώρου όπως  Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), Atma Anur (Cacophony, Greg Howe), Terry Ilous (Xyz, Great White), Alex De Rosso (Dokken), Richie Kotzen (Mister Big, Poison), Doug Wimbish (Madonna, Living colors), Goran Edman (Malmsteen), Chris Caffery (Savatage), Jeff Waters (Annihilator), Jeff L'Hereux (Culprit), Stewartie Adams (Tytan, Heavy Pettin), Michael T. Ross (Angel, Lita Ford, Missing Persons), Robert Lowe (Candlemass), Fabrizio Grossi (Nina Hagen, Guano Apes, Steve Vai), James Christian (House of Lords), Alex Masi, Alex Stornello, Andrea Martongelli, Felix Martin, Whiteskull, Adam Bomb, Vanity Ink, Uli John Roth (Scorpions)  κτλ.

Το album και φυσικά και όλα τα τραγούδια ξεχωριστά θα διατίθενται από μέσα Δεκέμβρη στα μεγαλύτερα webstores ανά τον κόσμο ( iTUNES, NAPSTER, MUSICLOAD, RHAPSODY, E-MUSIC, AMAZON, etc.) ενώ παράλληλα, οι WILD KITTEN διατηρούν το δικαίωμα επανέκδοσης του πρώτου τους album, το οποίο εξαντλήθηκε, σε φυσική μορφή με άλλη εταιρεία αν το θελήσουν, κάτι που όμως δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες τους.

Αυτό που έχουν σαν άμεση προτεραιότητα είναι οι  εγγραφές για τη παραγωγή του νέου full length album τους. Με μπασίστα πλέον τον Teo Anifas και χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο μετά την επιτυχία του πρώτου cd, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις στα τέλη του 2011 κι είχε πολύ μεγάλη  απήχηση σε εσωτερικό και εξωτερικό, ξεκινούν και πάλι τις εγγραφές!

Το full length album θα περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια εκ των οποίων και μια διασκευή-έκπληξη στα χνάρια της τεράστιας επιτυχίας του “In the Heat of the Night” που κάνανε στο πρώτο cd, αλλά κι ένα πολύ δυνατό κομμάτι, με εντελώς διαφορετικό ήχο απ’ ότι τους είχαμε συνηθίσει, το “BORN IN POWER”, το οποίο και προορίζεται για soundtrack της πρώτης ελληνικής epic ταινίας ανεξάρτητης παραγωγής που έγινε ποτέ!

Πολύ νωρίτερα όμως θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το νέο single “SCREAM” (η φωτό είναι από το εξώφυλλο του single). Θα περιλαμβάνεται και αυτό  στο  full length album ενώ είναι και το πρώτο τραγούδι των WILD KITTEN που στοχεύει στον ωχαδερφισμό και την αδιαφορία μας μπροστά στα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα της χώρας μας, σαφώς επηρεασμένοι από αυτά!

Η παραγωγή και του single και του full length album θα γίνει και πάλι στα ROADHOUSE STUDIOS στη Λάρισα.

Ημερομηνίες για τυχόν live shows, τα οποία και λόγω των παραπάνω υποχρεώσεων θα είναι σαφώς μετρημένα, θα ανακοινώνονται μόνο μέσα από τη σελίδα των WILD KITTEN στο facebook : https://www.facebook.com/pages/WILD-KITTEN/137911805735

Εν αναμονή του νέου single λοιπόν!




Steve Xanthis