Ο Jason Newsted Πρωτεργάτης Νέας Μπάντας - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο Jason Newsted Πρωτεργάτης Νέας Μπάντας


Ο Jason Newsted, πρώην μπασίστας των Metallica, Voivod και Flotsam And Jetsam, δημιούργησε νέο συγκρότημα που ονομάζεται Newsted. Μάλιστα βρίσκεται ήδη στο studio για να ηχογραφήσει τον πρώτο δίσκο, που θα έχει τον τίτλο "Metal".

Σε μία πρόσφατη του συνέντευξη τόνισε ότι δεν ξέρει ακόμη πόσα τραγούδια θα περιλαμβάνει η πρώτη δουλειά, αλλά το υλικό που έχει συλλέξει με το πέρασμα των ετών είναι πολύ μεγάλο. Επίσης, αποκάλυψε ότι έχει συνθέσει νέες δημιουργίες μόνος του αλλά και μέσα από συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες.

Ενδιαφέρουσα τροπή των πραγμάτων έδωσε η δήλωση ότι θα ήθελε να κυκλοφορήσει τη δουλειά του με τη μορφή του κλασσικού βινυλίου που θα το συνοδεύει ένα booklet με τους στίχους των κομματιών. Έτσι γνώρισε τη μουσική κι έτσι την αγάπησε ο ίδιος και θα ήθελε να διατηρήσει αυτή τη "μαγεία", όπως εκμυστηρεύτηκε στο κοινό του. Παρόλ' αυτά, τον ενθουσιάζει και η ιδέα του EP που περιλαμβάνει λίγα κομμάτια, γιατί του δίνει την δυνατότητα να κρατάει "ζεστούς" τους οπαδούς του με συχνότερες κυκλοφορίες.

Δείτε το πρώτο video από το studio:







Bill Xanthis