Αποκλειστική Συνέντευξη Των Promiscuity Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Promiscuity Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Ισραήλ, Promiscuity, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2010 και αποτελείται από τον Butcher στα φωνητικά και την κιθάρα, τον Werewolf στο μπάσο και τον Dekapitator στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τος Promiscuity;

Promiscuity (Werewolf) : Όπως τόσα πολλά cool πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ιστορίας της ανθρωπότητας, όλα συνέβησαν λίγο πολύ περιστασιακά. Ή ίσως ήταν αναπόφευκτο; Δεν ξέρω!

Ας πούμε ότι ήμουν αργός (εννοώ πολύ αργός) στο να γράφω μερικούς στίχους και riffs μπάσου για κάτι που ήθελα να μετατραπεί σε ένα είδος μουσικού έργου μια μέρα, αλλά γνωρίζοντας ότι η εξεύρεση ομοϊδεατών ανθρώπων στο Ισραήλ είναι σχεδόν αδύνατη, δεν είχα πραγματικά μεγάλα σχέδια για τίποτα.

Ηχογραφούσα κάποια shitty σκίτσα με ένα μικρόφωνο 5$ στο σπίτι και μια μέρα άφησα τον Butcher (που γνώρισα λίγο πριν, τυχαία) να ακούσει μερικά από αυτά. Πρόσφερε τη βοήθειά του και αυτό είναι λίγο πολύ το πώς ξεκίνησαν όλα. Αρχικά, πρόσφερε τη βοήθειά του ως κιθαρίστας, αλλά από τότε που οι προσπάθειες μου να τραγουδήσω κατέληξαν να είναι πραγματικά ενοχλητικές έγινε ο τραγουδιστής, τελικά. Η εύρεση ενός άλλου ομοϊδεάτη drummer είναι ακόμα μια κόλαση από μια πρόκληση.


RNRT : Το όνομα της μπάντας είναι Promiscuity....Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό και πώς το συνδέεται με την μουσική;

Promiscuity
: Μας αρέσει το όνομα-παρατσούκλι που σκοτώνει,  που χρησιμοποιείται από μερικά από τα καλύτερα Metal συγκροτήματα (Venom, Destruction, Massacre, Slaughter, Sacrifice, Death, Darkness κλπ.), οπότε θέλαμε μία λέξη παρατσούκλι.

"Promiscuity" είναι απεριποίητο και αντιαισθητικό όπως η κόλαση! Είναι τραχύ και δεν πρέπει να είναι "ωραίο" γι 'αυτό σκεφτήκαμε ότι ταιριάζει στον τρόπο που ακούγεται η μουσική μας και τα θέματα που ασχολούνται οι στίχοι μας.

Δεν είναι «ελκυστικό» ή «όμορφο», είναι αρκετά αποκρουστικό, για εκείνους που δεν είναι πραγματικά σε αυτό. Casual σεξ χωρίς διακρίσεις, δεν μπορείτε να πάρετε πιο πολύ rock n 'roll από αυτό, έτσι δεν είναι;


RNRT : Ποιο είναι το είδος μουσικής που παίζεται;

Promiscuity
: "Black/Speed Metal", "Black/Thrash Metal", "Black Heavy Metal", δεν ξέρουμε και δεν μας νοιάζει. Πιστεύουμε ότι το "Infernal Rock N' Roll" συνοψίζει τον ίδιο τον πυρήνα του ήχου μας, έτσι δεν είναι;!


RNRT : Τι θέλετε να κάνετε μέσα από αυτή την μπάντα;

Promiscuity
: Να γράφουμε, να παίζουμε, να ηχογραφούμε ειλικρινή μουσική που μας ικανοποιεί είναι ο μόνος στόχοςΕμείς το κάνουμε μόνο και μόνο για να αφήσουμε τους εσωτερικούς δαίμονες μας να μιλήσουν, πραγματικά. Αν έχετε να ακούσετε ένα τραγούδι που δημοσιεύθηκε από εμάς, να είστε σίγουροι ότι καταγράφηκε πολλούς μήνες μετά που γράφτηκε. Τότε ήταν είτε να αναθεωρηθεί ή να μείνει «όπως είναι» στην προνομιακή μορφή του, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ο τρόπος που το τελικό αποτέλεσμα ακούγεται είναι ο τρόπος που μας έκανε πιο ευχάριστο.


RNRT : Έχετε ψευδώνυμα  στη μπάντα....Πώς σας ήρθαν αυτά τα ονόματα στο μυαλό;

Werewolf
 : Έχω χρησιμοποιήσει αυτό το ψευδώνυμο για τουλάχιστον μια δεκαετία τώρα. Εγώ το βρίσκω cool, η ανθρώπινη διάνοια, σε συνδυασμό με την κτηνώδη ένστικτα.

Butcher : Υποθέτω ότι είναι μια άλλη περίπτωση ψευδώνυμου που χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό πριν γεννηθούν οι Promiscuity, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερη ιστορία πίσω από αυτό.


RNRT : Κυκλοφορήσατε το ντεμπούτο demo σας "Infernal Rock N' Roll"....Πώς νιώθετε για αυτό;

Promiscuity
: Είναι γύρω από ένα ενάμιση χρόνο από τότε που κυκλοφόρησε και είμαστε ακόμα ικανοποιημένοι με αυτό. Είχαμε περισσότερο γραπτό υλικό έτοιμο, πριν από τις ηχογραφήσεις, αλλά κοιτάζοντας τα πράγματα που έχουν απομείνει σήμερα, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με το γεγονός ότι αυτά τα 3 κομμάτια είναι αυτά που ηχογραφήθηκαν και τα υπόλοιπα θα παραμείνουν αχρησιμοποίητα. Ακούσαμε αυτό το demo πάνω από 300 φορές (επανάληψη στις κασέτες) και μέχρι στιγμής δεν είχαμε ποτέ το αίσθημα ότι γαμώτο, δεν μπορώ να το ακούω πια!"!



RNRT : Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από αυτό το demo;

Promiscuity
: Αυτά τα 3 κομμάτια λίγο πάνω από 11 λεπτά μουσικής μπορεί να θεωρηθεί ως μια καλή εκπροσώπηση της μουσικής μας, άσχημη, πραγματικά αγενής μουσική που γίνεται για να τα σπάσει και όχι για φίλημα!


RNRT : Πρόκειται να κυκλοφορήσετε ένα ολοκληρωμένο album στο κοντινό μέλλον;

Promiscuity : Όχι στο εγγύς μέλλον, αλλά αργότερα σίγουρα θα το κάνουμε. Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το χρόνο μας, δεν υπάρχει βιασύνη εδώ. Το σύντομο σχέδιο είναι μία άλλη μίνι-κυκλοφορία, η οποία θα ηχογραφηθεί το 2013, αλλά είναι πολύ νωρίς για να αποκαλύψουμε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.


RNRT : Ετοιμάζεται κάποια περιοδεία ή κάποια live αυτή τη περίοδο;

Promiscuity : Όπως γράψαμε στην απάντηση στο πρώτο ερώτημα, η εύρεση ενός drummer που θα ήθελε να αφιερώσει το χρόνο του σε αυτό το είδος της μουσικής είναι πραγματικά δύσκολο σε αυτή τη χώρα και στην περιοχή ειδικότερα. Ο drummer που έπαιξε στο demo ζει πολύ μακριά από μας και μας έκανε τη χάρη, γι 'αυτό είναι περισσότερο σαν ένα "session" μέλος και στις μέρες μας αυτός είναι απασχολημένος με άλλα project ούτως ή άλλως. Μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει ζωντανά. Αυτό μπορεί να αλλάξει μία ημέρα, ποτέ μη λες ποτέ...



Promiscuity : Η βοήθειά σας στη διάδοση της λέξης για τους Promiscuity και άλλες υπόγειες Metal μπάντες σαν ένα αφροδίσιο νόσημα είναι εξαιρετικά καλοδεχούμενες! Ελπίζω ότι θα πάρετε μια άξια ανταμοιβής από ορισμένες τοπικές sluts σκηνές απόψε


Και αν δεν σας πειράζει αν τελειώσω τη συνέντευξη με κάποια ξεδιάντροπη αυτοπροβολήεκείνοι που κατάφεραν να το διαβάσουν είναι ευπρόσδεκτοι να ελέγξετε τις ηχογραφήσεις μας και να αγοράσετε την demo κασέτα μέσω της Bandcamp σελίδα μας (www.infernalrocknroll.bandcamp.com), καθώς και να ελέγξτε το site μας (www.promiscuity-band.com) με την ελπίδα να βρείτε κάποιες ενημερώσεις στο μέλλον, ή να στείλετε κάποιο hate-mail στο contact@promiscuity-band.com! Ήρθε η ώρα να παίξει Infernal Rock N' Roll!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Promiscuity για αυτή τη συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Sitehttp://promiscuity-band.com/
Facebook Pagehttp://www.facebook.com/Promiscuity.Band




Steve Xanthis