Αλλαγή Σελίδας Για Τους Thin Lizzy - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αλλαγή Σελίδας Για Τους Thin Lizzy




Οι Thin Lizzy ετοιμάζουν νέο δίσκο, αλλά πήραν μία ριζοσπαστική απόφαση για το μέλλον της μπάντας.

Η θρυλική μπάντα αλλάζει όνομα, τιμής ένεκεν του frontman τους Phil Lynott που απεβίωσε πρόσφατα! Έτσι η νέα τους δουλειά θα κυκλοφορεί υπό το νέο όνομα.

Ο Ricky Warwick δήλωσε μέσα από το λογαριασμό του στο facebook, "Ένα τεράτιο ευχαριστώ σε όλους τους fans που στήριξαν τους THIN LIZZY τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν μεγάλη μου τιμή και προνόμιο της ζωής μου να είμαι μέλος αυτής της μπάντας! Ετοιμαστείτε για ανακοινώσεις μέσα στις γιορτές των Χριστουγένων αναφορικά με το νέο album και το νέο όνομα του συγκροτήματος. Το 2013 θα είναι ένα πολύ γεμάτο έτος!"

Ο κιθαρίστας της μπάντας υποστήριξε ότι η πίεση που ένιωθαν όλοι μετά το χαμό του Lynott ήταν τρομακτική και μέσα από αυτή τους την απόφαση νιώθουν ότι του αποδίδουν φόρο τιμής αλλά και μειώνουν το βάρος της συνέχισης του έργου τους. Χαρακτηριστικά είπε: "Ο Phil είναι κομμάτι των νέων τραγουδιών. Έτσι σκεφτήκαμε, ας κάνουμε το δίσκο με το νέο όνομα μας και οι οπαδοί μας θα καταλάβουν ότι είναι απλά οι Thin Lizzy του 2013 με άλλο όνομα. Αυτοί που αγαπούν τον κλασικό ήχο μας θα μείνουν ικανοποιημένοι με τη νέα μας δουλειά".




Bill Xanthis