Οι Seduce The Heaven Κυκλοφόρησαν Το Νέο Τους Videoclip - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Οι Seduce The Heaven Κυκλοφόρησαν Το Νέο Τους Videoclip



Οι SEDUCE THE HEAVEN δημιουργήθηκαν το 2009 από τον κιθαρίστα και πρώην μέλος της ελληνικής progressive metal μπάντας Fragile Vastness, Alex Flouros και τη λυρική σοπράνο Elina Laivera. Το ντεμπούτο της μπάντας στο stage πραγματοποιήθηκε τον Μάϊο του 2012 στο πλευρό των EPICA στην Αθήνα ενώ η χρονιά έκλεισε θεαματικά με τη συμμετοχή τους στο διεθνές METAL FEMALE VOICES FESTIVAL στο Βέλγιο κοντά σε μπάντες όπως οι ARCH ENEMY, LACUNA COIL, EPICA, XANDRIA, DELAIN κ.α.

Με τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ”Field Of Dreams” κάνουν ένα εξαιρετικά δυναμικό ντεμπούτο στη δισκογραφία. Το ”Field Of Dreams” ηχογραφήθηκε στα Soundflakes Studios, με συν-παραγωγούς τους Αλέξη Φλούρο και Νίκο Παπαδόπουλο. Κυκλοφόρησε επίσημα στις 15 Ιανουαρίου από την βέλγικη FYB records. Περιέχει 10 κομμάτια το ύφος των οποίων κινείται στα πλαίσια του metal συνδυάζοντας στοιχεία από τη σουηδική μελωδική death metal σκηνή, το metalcore, progressive, το symphonic/power ιδίωμα καθώς και jazz αρμονίες, 80’s και gothic στοιχεία. Από τα μουσικά μονοπάτια σχημάτων όπως οι PANTERA στα καταιγιστικά χνάρια του NWOAM (New Wave Of American Metal) κινήματος, με ξεχωριστό στοιχείο την ισόποση εναλλαγή αντρικών brutal και καθαρών γυναικείων φωνητικών που κινούνται με ευελιξία από rock σε πιο λυρικά μονοπάτια συντελώντας σε ένα πληθωρικό αποτέλεσμα συνοδευόμενο από τον άκρατο δυναμισμό του rhythm section.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου “Field Of Dreams”, οι SEDUCE THE HEAVEN παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο video clip τους για το κομμάτι "Reflection", παρμένο από τον πρώτο τους δίσκο "Field Of Dreams", ο οποίος κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου 2013 από τη βέλγικη FYB records.






Steve Xanthis