BrightSide - EP (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

BrightSide - EP (Review)



Η ελληνική  indie rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε το EP με τίτλο "EP".

Το EP αποτελείται από πέντε κομμάτια και είναι όλα αρκετά υψηλού επιπέδου.

Οι BrightSide έδωσαν πολύ μεγάλη έμφαση στην παραγωγή αυτού του EP και το αποτέλεσμα είναι, όντως, εξαιρετικό. Πολύ ωραία τύμπανα, πολύ καλά δουλεμένα έγχορδα και άψογα συνδυασμένα με τα φωνητικά. Τα riffs είναι αξιόλογα και οι singalong μελωδίες δίνουν ένα εξαιρετικό μουσικό αποτέλεσμα που ικανοποιεί τον ακροατή. Δεν είναι δυνατόν να μην αναφερθούμε και στην εντυπωσιακή χροιά της φωνής, αλλά και στον στίχο που είναι άξιος ιδιαίτερης μνείας.

Το "EP" ξεκινάει με το τραγούδι "Get Down" που το χαρακτηρίζει ο ξεσηκωτικός ρυθμός και οι εξαιρετικές κιθάρες. Αυτομάτως μπαίνεις στο ανάλογο mood και σε κατακλύζει μία επιθυμία να χορέψεις. Το τρίτο κομμάτι στη σειρά που φέρει τον τίτλο ""Puzzle" έχει λίγο πιο "βαθύ" ήχο και σε ιντριγκάρει. Τα φωνητικά είναι πολύ ωραία κι έχουν συνδυαστεί καταπληκτικά με τις κιθάρες. Το EP κλείνει με το κομμάτι "Joy", το οποίο είναι πραγματικά πολύ καλό. Το μπάσο αναδεικνύεται περισσότερο και η μελωδία από το σύνολο των οργάνων είναι μαγευτική. Ο στίχος είναι υπέροχος και το κομμάτι αυτό αποτελεί την τέλεια επιλογή για να κλείσει το EP.

Όλα τα τραγούδια είναι πραγματικά υπέροχα, αλλά θα αναγκαστώ να ξεχωρίσω τα "Get Down", "Puzzle" και "Joy" που μου έκαναν το "κλικ" με την πρώτη ακρόαση.

Το tracklist του "EP":

Get Down
Nude Celebrity
Puzzle
Pop Spot
Joy




Bill Xanthis