Destroyed In Seconds - Becoming Wrath (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Destroyed In Seconds - Becoming Wrath (Review)


Οι Destroyed In Seconds πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album με τίτλο "Becoming Wrath".

Ο δίσκος αυτός θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου και θα περιέχει εννέα κομμάτια, τα οποία σε κάνουν να χτυπιέσαι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινώντας με το ομώνυμο "Becoming Wrath" και τελειώνοντας με το "Crushing Low", έχουμε ένα album που η θα σε αφήσει χωρίς λαιμό από το headbanging ή θα σου κλείσει τον λαιμό από την αγριάδα που βγάζουν τα φωνητικά.

Το συγκρότημα κινείται στους ρυθμούς του death metal αλλά σε ένα είδος με κάπως πιο downbeat χαρακτήρα. Οι Destroyed In Seconds έχουν στα τραγούδια τους βαριές κιθάρες, με δυνατά drums, βαθύ μπάσο και άγρια φωνητικά.

Και τα άγρια φωνητικά είναι και το σημείο κλειδί της μπάντας. Ο τραγουδιστής της μπάντας βγάζει προς τα έξω πολύ θυμό, δείχνει ότι εκφράζεται με αυτό που κάνει και αυτό είναι το σωστό. Τα φωνητικά του είναι εκεί που πρέπει με βάση τα κομμάτια του συγκροτήματος. Καταφέρνει να συμπαρασύρει τον κόσμο σε δυνατό headbanging και σε τραγούδι που θα σου φύγει το λαρύγγι. Του αξίζει ένα μπράβο για την δουλειά που έχει ρίξει στα φωνητικά.

Γενικά, η μπάντα μέσα από αυτόν τον δίσκο δείχνει ότι είναι εδώ για να ξεσηκώσει τους fan της και τους fan αυτού του μουσικού είδους. Αν σας αρέσει αυτό το είδος του death metal που παίζουν οι Destroyed In Seconds, τότε το album "Becoming Wrath" είναι ότι πρέπει για εσάς!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Becoming Wrath", το "Stay Damned", το "No Guillotine Like The Truth", το "Built For The End" και το "The Crushing Low".

Το tracklist του "Becoming Wrath" :

Becoming Wrath
Assimilation
Stay Damned
No Guillotine Like The Truth
Sea Of Disdain
Scarabs Nest
Built For The End
Edges
The Crushing Low




Steve Xanthis