Grain Of Sense - Promo (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Grain Of Sense - Promo (Review)


Το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε το νέο του Promo.

Το cd αυτό περιέχει τρία τραγούδια τα οποία είναι όλα πολύ <<γλυκά>>. Και τι θέλω να πω με αυτό; Ότι τα παιδιά από τους Grain Of Sense έχουν κάνει μία σύνδεση των μελωδιών η οποία αφήνει έναν πολύ ωραίο ήχο στα αυτιά του ακροατή.

Το promo αυτό ξεκινάει με το κομμάτι "Cloudwalk", που περιέχει πολύ ωραίες κιθάρες που βγάζουν αρκετά φτιαγμένους ήχους και το ίδιο συνεχίζεται και στο δεύτερο κομμάτι με τίτλο "Automanual", αλλά και στο τελευταίο που ακούει στο όνομα "Drug Tree". Γενικά, η μπάντα έχει δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και έχουν δώσει τις δικές της πινελιές στον ήχο της μπάντας. Τα μουσικά όργανα είναι πολύ καλά δουλεμένα όπως και η φωνή του τραγουδιστή. Είναι ένας συνδυασμός από ρυθμικά drums και βαθύ μπάσο, με ωραίες ιδιαίτερες κιθάρες, λίγο ηλεκτρονικούς ήχους που βγαίνουν και από τα εφέ της κιθάρας και φωνητικά που σου κάθονται πολύ καλά στο αυτί.

Το project των Grain Of Sense κινείται στους ρυθμούς της Alternative, Experimental και Indie Rock μουσικής με κάποια όμως στοιχεία του συγκροτήματος. Βασικά αυτός ο δίσκος είναι σαν ένας καθρέφτης του χαρακτήρα της μπάντας και μας προϊδεάζουν για την μουσική συνέχεια του συγκροτήματος.

Το νέο promo των Grain Of Sense δείχνει πολύ καλά σημάδια και θα θέλαμε σίγουρα να τους ακούσουμε σε μία ολοκληρωμένη δουλειά.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Grain Of Sense" :

Cloudwalk
Automanual
Drug Tree




Steve Xanthis