Mandragora Scream - Luciferland (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Mandragora Scream - Luciferland (Review)


Οι Mandragora Scream κυκλοφόρησαν την νέα τους δουλειά.

Το album αυτό ακούει στο όνομα "Luciferland" και κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά από το προηγούμενο album της μπάντας που είχε τίτλο "Volturna". Η αλήθεια είναι ότι το συγκρότημα έριξε πολύ δουλειά, και δεν εννοώ μόνο στο μουσικό κομμάτι, για να βγάλει αυτό το αποτέλεσμα. Ο Morgan Lacroix πέρασε πολύ καιρό μελετώντας με αρχαιολόγους, επιστήμονες και ειδικούς στις αρχαίες γλώσσες για να προσθέσει κάτι το διαφορετικό σε όλη αυτή τη δουλειά. Το νέο project περιέχει κάποιους στίχους, οι οποίοι είναι στα Σουμέρικα, στα Λατινικά και ακόμη και στα ιερογλυφικά. Αυτή η κίνηση τους δείχνει όντως δεν βγάλανε έναν δίσκο απλά για να κυκλοφορήσουν κάτι.

Ο δίσκος περιέχει 14 κομμάτια και ξεκινάει με μία εισαγωγή, η οποία συνοδεύεται από ωραίες μελωδίες και μία περιγραφή που σε προϊδεάζει και σε φέρνει προς το εσωτερικό του δίσκου. Πολλά από τα κομμάτια τους είναι πολύ καλά δουλεμένα. Περιέχουν πολύ καλά προσεγμένες κιθάρες, δυνατά drums, ατμοσφαιρικά πλήκτρα και όλα αυτά είναι συνδυασμένα με έναν υπέροχο τρόπο. Ξέρουν τα όριά τους και που πρέπει να πατήσουν ακριβώς με αποτέλεσμα να ξαναφέρνουν την λάμψη του συγκροτήματος μέσα από αυτό το album. Έχουν δημιουργήσει έναν πιασάρικο ήχο και κάνουν το album να διαφέρει από την προηγούμενη electro-goth δουλειά τους. Τα περισσότερα τραγούδια του Ιταλικού συγκροτήματος δείχνουν ότι η μπάντα έχει ανέβει ένα σκαλί πάνω με αυτό το project και ότι είναι ικανή για πολλά πράγματα καθώς περνάνε τα χρόνια και δουλεύουν περισσότερο μεταξύ τους.

Το νέο album των Mandagora Scream δημιουργεί μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα! Είναι ένας συνδυασμός σκοτεινού, παραμυθένιου, ερωτικού, βαμπιρικού, gothic περιβάλλοντος που σε κάνει να παρασύρεσαι σε τοπία με μελαγχολικές παραστάσεις. Η μπάντα κινείται στους ρυθμούς του gothic metal, με κάποια συμφωνικά στοιχεία και κάποιες πινελιές μελωδικού ρυθμού.

Το "Luciferland" είναι ένα cd που σίγουρα οι Mandagora Scream είναι περήφανοι για την κυκλοφορία τους και μαζί τους και οι fan αυτού του είδους.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Hekate - En Erebos Phos", το "Medusa", το "The Veil Of Neith", το "Six Grants Of Pomergranate", το "Lamia", και το "Lucifer's Ballade".

Το tracklist του "Luciferland" :

The Chant Of Furies
Hekate - En Erebos Phos
Persephone
Anubis
The Illusionist
Medusa
The veil of Neith
Six Grains Of Pomegranate
Night's Master (Azhrarn & Sivesh)
Lamia
Love For Endymion
Lucifer’s Ballade
Titan - Extraterrestrial Suicide
Lucifer’s Lullaby




Steve Xanthis