Αποκλειστική Συνέντευξη Των Evaline Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Evaline Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την California, Evaline, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2003 και αποτελείται από τον Richard Perry (vocals), τον Christian Lewis (guitar), τον Dominic Di Ciano (guitar), τον Steven Pedersen (bass), τον Greg Petersen (drums) και τον Daniel Petersen (Baritone Guitar).

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Evaline;

Evaline
Μερικοί από μας αρχίσαμε να είμαστε μαζί τα Σαββατοκύριακα και να παίζουμε μουσική μαζί, cover τραγουδιών κυρίως. Τότε αρχίσαμε να γράφουμε τη δική μας μουσική και να είμαστε σε μια μπάντα σαν ένα σοβαρό πράγμα και αυτό οδήγησε στη δημιουργία των Evaline.


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό; Τι σημαίνει ακριβώς το Evaline;

Evaline
Ένας από τους φίλους μας το είδε γραμμένο πάνω σε ένα βράχο, όταν ήμασταν όλοι σε ένα πάρτι σε κάποια λίμνη. Στην πραγματικότητα δεν έχει πολύ νόημα, εκτός από το ότι νομίζαμε ότι ακούγεται coll εκείνη τη χρονική στιγμή.


RNRT : Το 2011 κυκλοφορήσατε το ντεμπούτο σας album "Woven Material", το οποίο ήταν πετυχημένο. Έχετε κάποια σχέδια για κάποιο νέο album αυτή την περίοδο; Ετοιμάζεται κάποιο project; Τι να περιμένουμε από τους Evaline το 2013;

Evaline
Ο καθένας έχει ασχοληθεί με νέα μουσική για τους Evaline, καθώς και άλλα project. Μπορείτε να περιμένετε μερικά καταπληκτικά νέα κομμάτια στο μέλλον. Θα θέλαμε επίσης πολύ να πάμε πίσω στην Ευρώπη για να παίξει λίγα περισσότερα show.


RNRT : Το τραγούδι σας "There There" διαλέχτηκε για την καμπάνια του UEFA 2012 "Swap your Jersey - Show Respect". Πώς νιώθετε για αυτό; Αλήθεια....Παίζετε ποδόσφαιρο;

Evaline
Νομίζαμε ότι ήταν καταπληκτικό. Κανείς από εμάς δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο για χρόνια, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε οπαδοί του αθλήματος. Είναι ωραίο, που η διαφήμιση ΣΕΒΑΣΜΟΣ εξακολουθεί να παίζει στην Ευρώπη.


RNRT : Έχετε κάνει συναυλίες με μεγάλες μπάντες όπως Placebo, Deftones, Dredg και άλλες. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για εσάς;

Evaline
Απίστευτη. Είμαστε πολύ τυχεροί για να παίξουμε με τέτοιους καταπληκτικούς καλλιτέχνες. Ήμασταν support στους Linkin Park πέρυσι και αυτό ήταν σαν έκρηξη.


RNRT : Τι γίνεται με την Ελλάδα; Πότε να σας περιμένουμε;

Evaline
Ας ελπίσουμε το συντομότερο δυνατό. Δυστυχώς είναι πολύ μακριά από την Καλιφόρνια, αλλά θα θέλαμε να παίξουμε εκεί.


RNRT : Έχετε επαφές με Έλληνες fan;

Evaline
Πραγματικά, δεν είχαμε πολλές επαφές με τους Έλληνες οπαδούς στο Facebook. Ίσως αυτό είναι ένα θέμα γλώσσας; Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αλλάξει. Αν γράφουν σε μας θα τους απαντήσουμε!


RNRT : Ποια πόλη θα θέλατε να επισκεφτείτε; Ποια χώρα;

Evaline
Σίγουρα Αθήνα, Ελλάδα. Η Ιταλία, επίσης, θα είναι cool.


RNRT : Τι κάνουν οι Evaline στον ελεύθερό τους χρόνο;

Evaline
Ο καθένας κάνει μια σειρά από διαφορετικά πράγματα από τη δουλειά στο σχολείο, ή απλά να βρισκόμαστε έξω απολαμβάνοντας τους φίλους και την οικογένεια.



EvalineΕίναι σπουδαίο να βλέπεις μια ιστοσελίδα στην Ελλάδα με τόσο μεγάλη περιεκτικότητα σε μουσική.



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Evaline για αυτή τη συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες!

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Sitehttp://weareevaline.com
Facebook Pagehttp://www.facebook.com/we.are.evaline?fref=ts




Steve Xanthis