Kill With Hate - Voices Of Obliteration (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Kill With Hate - Voices Of Obliteration (Review)


Οι Kill With Hate ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους project.

Το project αυτό ακούει στο όνομα "Voices Of Obliteration" και είναι το ντεμπούτο album της μπάντας. Είχαν κυκλοφορήσει βέβαια το 2010 το πρώτο τους EP με τίτλο "Evolution Of The Beast", το οποίο είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τα media και από τους fan της μπάντας.

Τώρα το συγκρότημα έρχεται για κάτι πιο δυνατό, κάτι πιο ολοκληρωμένο. Ένα album με 10 κομμάτια. Βασικά με 9 κομμάτια και μία εισαγωγή που θυμίζει κάτι από ψαλμωδίες, κάτι από εκκλησία. Έπειτα έχουμε τη συνέχεια του δίσκου με πολύ δυνατά κομμάτια όπως το "Submersion", το "The Beast Within", το "Servant Of God", το "Pray Of War" και αρκετά ακόμα για να τελειώσουμε με το κομμάτι "Internal" που είναι ένα cover του ομώνυμου κομματιού από το συγκρότημα "Extreme Deformity".

Τα τραγούδια του "Voices Of Obliteration" είναι αρκετά δυνατά, αρκετά <<σκοτεινά>> και αρκετά black. Πολύ δυνατά drums, σκληρές γρήγορες κιθάρες, βαθύ μπάσο που δίνει ένα γέμισμα στα κομμάτια και και scream φωνητικά που ολοκληρώνουν ιδανικά αυτό το μουσικό πακέτο. Σε μερικά τραγούδια όπως το "Servant Of God" και το "Epistle Of Fire" παρατηρούμε κάποια solo κιθάρας που σπάνε όλη αυτή την άγρια/βαριά κατάσταση και δείχνουν την πιο απαλή μελωδικότητα τους δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που όταν το ακούσεις θα πεις ότι αυτό είναι ότι πρέπει τώρα!

Όσον αφορά το cover που έχουν κάνει στο κομμάτι "Internal" των Extreme Deformity" θα μπορούσα να πω ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό. Φαίνεται ότι είναι πολύ σωστά δουλεμένο, με τα χαρακτηριστικά των Kill With Hate να ξεπηδούν από μέσα.

Το είδος του νέου album των Kill With Hate είναι το Death Metal και μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα το συγκρότημα μέσα από αυτή τη νέα τους ολοκληρωμένη δουλειά. Το ντεμπούτο album του συγκροτήματος από τη Βουδαπέστη είναι πολύ δυνατό και αφήνει σίγουρα ικανοποιημένους τους fan της Death Metal μουσικής.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Submersion", το ""Servant Of God", το "Epistle Of Fire", το "Pray For War" και το "Internal" (Extreme Deformity Cover).

Το tracklist του "Voices Of Obliteration" :

Revelation (It's just Murder)
Submersion
The beast within
Servant of God
Epistle of Fire
Pray for War
Doubt
Imprisoned
Speech of the defendant
Internal (Extreme Deformity cover)




Steve Xanthis