Nails - Abandon All Life (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Nails - Abandon All Life (Review)


Οι Nails κυκλοφορούν την νέα τους δουλειά.

Είναι το δεύτερο album της μπάντας, το οποίο ακούει στο όνομα "Abandon All Life". Το cd αυτό ηχογραφήθηκε με τον Kurt Ballou των Converge και είναι μία πολύ αξιόλογη δουλειά, η οποία θα κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα του Απρίλη.

Το cd αυτό αποτελείται από 10 κομμάτια και τα περισσότερα από αυτά είναι μικρής διάρκειας. Γενικά, το album αυτό είναι μία σύντομη δουλειά, αρκετά δυνατή και σε κάνει να χτυπιέσαι από την αρχή μέχρι το τέλος. Η μουσική που παίζουν οι Nails είναι αρκετά γρήγορη και σου παίρνει το κεφάλι αν δεν είσαι συνηθισμένος σε αυτό το είδος. Αν όμως σου αρέσει αυτό το είδος μουσικής τότε είναι ότι πρέπει για τα αυτιά σου. Γρήγορες κιθάρες με βαριά riff, δυνατά drums, πολύ καλά δουλεμένα φωνητικά και γενικά ένας συνδυασμός που είναι πολύ ικανοποιητικός.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν κάνει κάτι το εξεζητημένο στη μουσική τους, αλλά έχουν κρατήσει το απλό standar ύφος της μπάντας που ικανοποιεί τους fan του συγκροτήματος. Κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι όσο πάνε γίνονται και καλύτεροι σε αυτό.

Όσον αφορά το μουσικό είδος είναι κυρίως death, hardcore και grind και η αλήθεια είναι ότι φέρνουν λίγο στους Celtic Frost και στους Nasum, αλλά με τα δικά τους χαρακτηριστικά να είναι πιο φανερά.

Αν θέλετε πάντως να δημιουργήσετε χάος, το "Abandon All Life" των Nails είναι ότι πρέπει!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Tyrant", το "God's Cold Hands", το "Abandon All Life", το "No Surrender", το "Cry Wolf" και το "Suum Cuique".

Το tracklist του "Abandon All Life" :

In Exodus
Tyrant
Absolute Control
God's Cold Hands
Wide Open Wound
Abandon All Life
No Surrender
Pariah
Cry Wolf
Suum Cuique




Steve Xanthis