Αποκλειστική Συνέντευξη Των Bleed From Within Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Bleed From Within Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Γλασκώβη, Bleed From Within, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2005 και αποτελείται από τον Scott Kennedy (vocals), τον Ali Richardson (drums), τον Davie Provan (bass), τον Craig 'Goonzi' Gowans (guitars) και τον Martyn Evans (guitars).

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Bleed From Within;

Bleed From Within : Όλοι συνηθίζαμε να αράζουμε σε ένα club στο Hamilton μόλις έξω από την Γλασκώβη και φτιάξαμε τη μπάντα αφού όλοι είχαμε τα ίδια μουσικά ακούσματα. Φτιάξαμε μία μπάντα αφού όλοι ήμασταν βαριά επηρεασμένοι από μπάντες όπως Pantera, Lamb Of God και Slipknot.


RNRT : Το Bleed From Within είναι ένα ενδιαφέρον όνομα. Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό; Πιστεύετε ότι πολλοί άνθρωποι αιμορραγούν από μέσα τους;

Bleed From Within : Το όνομα Bleed From Within έχει να κάνει με το πόσο σημασία έχει το συγκρότημα για εμάς και πως οδηγηθήκαμε σε αυτό. Λέει κάπως ότι θα βάλουμε το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα μας σε αυτό. Ναι οι γυναίκες αιμορραγούν από μέσα τους μία φορά το μήνα.


RNRT : Πιστεύετε ότι είναι πιο επίπονο να αιμορραγείς από μέσα σου (ψυχολογικά) ή κανονικά;

Bleed From Within : Θα λέγαμε κανονικά.


RNRT : Το είδος μουσικής σας είναι η metal μουσική και ιδιαίτερα το scottish metal. Εξηγήστε μας λίγα αυτό το είδος της metal.

Bleed From Within (Scott) : Πιστεύω ότι η metal είναι metal ανεξαρτήτως από το που προέρχεσαι. Αλλά αυτό που την κάνει διαφορετικό είναι οι άνθρωποι από πίσω της.


RNRT : Κυκλοφορήσατε το τελευταίο σας album "Empire" το 2010. Έχετε πλάνα για ένα νέο album; Τι να περιμένουμε από τη μπάντα το 2013;

Bleed From Within : Κυκλοφορήσαμε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο "Uprising" στις 25 Μαρτίου.


RNRT : Πηγαίνετε σε μία περιοδεία στην Ευρώπη με τους Testament και τους Dew Scented. Πώς νιώθετε για αυτό; Ποιες χώρες θα επισκεφτείτε;

Bleed From Within : Η περιοδεία είναι περισσότερο στην Γερμανία με ένα show στην Πράγα και στην Πολωνία. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την περιοδεία διότι όλοι μεγαλώσαμε ακούγοντας Testament και είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε σε περιοδεία με μία μπάντα τόσο θρυλική. Δεν το φανταστήκαμε ποτέ ότι θα μπορούσε να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο.


RNRT : Τι γίνεται με την Ελλάδα; Σχεδιάζετε να έρθετε για μία συναυλία στο κοντινό μέλλον;

Bleed From Within : Ειλικρινά πραγματικά το ελπίζουμε.


RNRT : Είστε από την Σκωτία και θα θέλαμε να ξέρουμε την γνώμη σας για αυτό το θέμα. Μπύρα ή Schotch (Whiskey);

Bleed From Within : BEEEER



Bleed From Within : Το Rock N' Roll Town τα σπάει. Ευχαριστούμε για τη συνέντευξη και είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι άνθρωποι στην Ελλάδα θα διαβάσουν για εμάς.



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Bleed From Within για αυτή τη συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες!

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω συνδέσμο :

Facebookhttp://www.facebook.com/bleedfromwithinband




Steve Xanthis