Αποκλειστική Συνέντευξη Των Born 2 Late Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Born 2 Late Στο Rock N' Roll Town



Το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, Born 2 Late, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2010 και αποτελείται από τον Μάκη (vocals), τον Αλέξη (drums), τον Χρήστο (bass), τον Μόρφη (keys) και τον Άγγελο (guitar).

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Born 2 Late;

Born 2 Late : Τρία από τα μέλη της μπάντας ένα βράδυ περίπου Απρίλιο του 2010 είχαν πάει για ποτό σε γνωστό Rock στέκι της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί έπεσε η ιδέα να δημιουργήσουν μία Cover μπάντα που θα παίζει κομμάτια που αγαπάνε.


RNRT : Ποιο είναι το είδος μουσικής που παίζεται και ποια είναι τα συγκροτήματα που έχουν επηρεάσει το ύφος της μπάντας;

Born 2 Late : Hard Rock – Heavy Metal κυρίως 70’s & 80’s από κλασικές μπάντες ( Jethro Tull – Spooky Tooth – Scorpions – Whiteskake – Judas Priest – Golden Earing- Black Sabbath- Iron Maiden…..)


RNRT :  Παίζεται κυρίως cover κομματιών της δεκαετίας του 70. Πώς και πήρατε αυτή την απόφαση; Ποιο είναι το αγαπημένο κομμάτι του καθένα σας;

Born To Late : Βασικά αυτά ακούμε κυρίως! Θέλαμε να κάνουμε μία Cover μπάντα, αλλά δεν θέλαμε να παίζουμε κομμάτια που τα διασκευάζουν πολλοί! Θα σου πούμε ορισμένα αγαπημένα κομμάτια όλων μας:  

Echoes-Pink Floyd  Mr. Crowley – Ozzy Osbourne  Iron Maiden – The Writ-Black Sabbath όλα (χεχεχε) 


RNRT : Έχετε σκεφτεί να κυκλοφορήσετε κάποιο project; Αν ναι θα περιέχει cover ή δικά σας τραγούδια; 

Born 2 Late : Υπάρχουν κάποιες ιδέες για δικά μας κομμάτια , θα τα δουλέψουμε σίγουρα στο μέλλον! 


RNRT : Στις 14 Απριλίου παίζεται με τον Anastasio Farini και τους Relatives στην Μαύρη Τρύπα. Τι να περιμένουμε από αυτό το live;  

Born 2 Late : Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο, να τον ζεστάνουμε για τον Anastasio και να διασκεδάσουμε και εμείς ταυτόχρονα! Τα κομμάτια που θα παιχτούν θα είναι αρκετά γνωστά για τους περισσότερους! 


RNRT : Ο Anastasio Farini έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Έχετε ακούσει κάποια δουλειά του; Αν ναι πως σας φαίνεται;

Born 2 Late : Ναι!! Είναι πάρα πολύ καλές δουλειές μακάρι να βρει την ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε για την πρόσκληση!


RNRT : Εκτός από το live με τον Anastasio Farini και τους Relatives έχετε κανονίσει κάποιο άλλο live αυτόν τον καιρό;

Born 2 Late : Είναι να γίνουν και άλλα live ακόμα όμως δεν έχουμε ημερομηνίες.


RNRT : Πιστεύετε ότι η rock και metal ελληνική underground μουσική σκηνή είναι αρκετά αναπτυγμένη; Ή μήπως υπάρχουν τόσα πολλά συγκροτήματα άσκοπα; -

Born 2 Late : Το ότι υπάρχουν αρκετές μπάντες είναι καλό! Μερικές κάνουν καλή δουλειά μερικές όχι….Σίγουρα όμως αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος ακολουθάει την Rock/Metal σκηνή!



Born 2 Late : Κάνετε εξαιρετική δουλειά, ευχαριστούμε για τη δυνατότητα που μας δίνεται να προβληθούμε μέσω εσάς! Keep on rocking!!! 



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Born 2 Late για αυτή τη συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες!

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο :