Deez Nuts - Bout It (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Deez Nuts - Bout It (Review)


Οι Deez Nuts κυκλοφόρησαν το νέο τους album.

Ο δίσκος αυτός ακούει στο όνομα "Bout It" και είναι ο τέταρτος για το συγκρότημα από την Αυστραλία. Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά, η οποία όμως κινείται γύρω από το ίδιο μοτίβο όπως και τα προηγούμενα album των Deez Nuts.

Το "Bout It" περιέχει 16 κομμάτια, μέσα στα οποία υπάρχουν αρκετά πιασάρικα. Όταν τα ακούσεις θα παρατηρήσεις κάποια δημιουργικότητα, ωραία refrain, πολύ ωραία riff κιθάρας και αρκετά ξεσηκωτικά solo κιθάρας. Η μουσική τους είναι κάπως γρήγορη, με πολύ χτύπημα και πολύ αρκετό βρίσιμο. Το F*ck και Sh*t πάνε και έρχονται με αποτέλεσμα να σε βάζουν στο κλίμα της μπάντας αν σου αρέσει όλη αυτή η ατμόσφαιρα.

Οι Deez Nuts μέσα από αυτό το project δείχνουν ότι ξέρουν να περνάνε καλά και θέλουν να κάνουν και τους οπαδούς τους να μπούνε σε αυτό το <<τριπάκι>> και όντως το καταφέρνουν μέχρι ένα σημείο.

Όσον αφορά το μουσικό είδος του "Bout It" είναι πολύ hardcore, με το breakdowns και το punk beat να κάνει την παρουσία τους, η οποία γίνεται αρκετά αισθητή.

Αν είστε fan των Deez Nuts αυτό το cd θα σας αρέσει αρκετά, διότι είναι και πολύ Deez Nuts!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Bout It", το "Shot After Shot", το "Keep On", το "What We Eat Don't Make You Shit", το "Streets Are Watching" και το "Band Of Brothers".

Το tracklist του "Bout It" :

Bout It
Shot After Shot
Not A Face In The Crowd
Keep On
Popular Demand
Go Fuck Yourself
Don`t Act Like You Don`t Already Know
What We Eat Don`t Make YOU Shit
Call To Arms
Streets Are Watching
Public Service Announcement
Unfuckwithable
I.D.K.W.Y.T.Y.A.B.I.K.W.D.G.A.F.A.Y.
Life You Live
True Colors
Band Of Brothers




Steve Xanthis