Οι Lucky Funeral Κυκλοφορούν Το Νέο Τους Album - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Οι Lucky Funeral Κυκλοφορούν Το Νέο Τους Album



Οι Lucky Funeral μόλις ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του 3ου Studio Album τους με έναν τίτλο όπως ταιριάζει στην εποχή, “Find Your Soul In Beautiful Lunatics”. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει  σε ψηφιακή μορφή στις 2 Μάιου και σε φυσική μορφή στις  17 Μάιου, ενώ την ίδια ημέρα θα  παρουσιαστεί ζωντανά στο An Club.

Το συγκρότημα δοκιμάζοντας τις καλλιτεχνικές  και φιλοσοφικές  τους ανησυχίες, υπόσχονται  στους ακροατές ένα μουσικό κράμα  του προσωπικού τους στυλ με  progressive, sludge στοιχεία και εναλλακτικά ακούσματα, όπου οι στίχοι παίρνουν αξία μέσα από την  ενορχήστρωση και την ερμηνεία. Η ηχογράφηση  και η μίξη έγινε στο studio της μπάντας  από τον Γιώργο Λεώδη και τον Βασίλη Σκούρα. Η κυκλοφορία του δίσκου θα γίνει από την εταιρεία που ίδρυσαν τα μέλη του συγκροτήματος, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να έχουν ολοκληρωτικά τον έλεγχο της δημιουργίας τους ( Lychnopolis Records).

Οι Lucky Funeral είναι μια metal μπάντα που μας  συστήθηκε το 2007, έκτοτε έχουν στο ενεργητικό τους  αρκετές κυκλοφορίες, πολυάριθμες εμφανίσεις καθώς έχουν  οργώσει Ελλάδα και Ευρώπη ουκ ολίγες φορές πραγματοποιώντας  περισσότερα  από 120 lives την τελευταία πενταετία, ενώ έχουν συμμετάσχει σε εγχώρια και ευρωπαϊκά φεστιβάλ, με πιο πρόσφατο το Rockwave 12’.

LINE UP:

Mike Bass – Vocals, Lizard – Bass, Loukas – Guitar, Pepper – Drums

TRACKLIST  ‘’FIND YOUR SOUL IN BEAUTIFUL LUNATICS’’ :

1.       THE AWAKENING
2.       SOULS IN THE WAITING ROOM
3.       WE CAN SEE THE SUN
4.       IN
5.       THE NEIGHBORHOOD OF BEAUTIFUL LUNATICS
6.       MNEMOSYNE
7.       LETHE
8.       COLOURFUL BALLOONS IN GROOVE
9.       LET ME SHOW YOU HOW TO LOVE
10.   TANTALUS IS STILL ALIVE
11.   CHORUS
12.   THE MAN WHO




Steve Xanthis