Scars Of Tears & Whispers Circle Live @ Silver Dollar Music Bar - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Scars Of Tears & Whispers Circle Live @ Silver Dollar Music Bar


Το female fronted ατμοσφαιρικό rock/metal συγκρότημα των SCARS OF TEARS (https://www.facebook.com/ScarsOfTearsBand), μετά από την εκπληκτική του εμφάνιση το Νοέμβριο στο Eightball Club, όπου ήταν το main support της ονειρικής Anneke van Giersbergen (ex-The Gathering),επιστρέφει στη πόλη της Θεσσαλονίκης για ένα πλήρες headline live show, τη Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στο Silver Dollar music bar!

Μαζί τους θα είναι η επίσης female fronted Extreme Dark Metal μπάντα των WHISPERS CIRCLE (http://www.facebook.com/WhispersCircle?ref=ts&fref=ts), η οποία μετά από αρκετό καιρό θα εμφανιστεί στη πόλη τους τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας υλικό και από την επερχόμενη δουλειά τους.

Το live αρχίζει στις 22:00 και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο ήχος των SCARS OF TEARS χαρακτηρίζεται από δυνατές κιθάρες και riffs, τα μελωδικά φωνητικά της Χαριτίνης σε συνδυασμό με τα brutal φωνητικά του Μπάμπη και του Θανάση και το έντονο, δυναμικό drumming του Χρήστου.

Mέχρι τώρα έχουνε κυκλοφορήσει 3 videos για τα κομμάτια τους : "Out Of My Memories", "Broken Glass" και "S.O.S.", ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν και το video για το κομμάτι "Diamonds", μια φανταστική ροκ διακευή του τραγουδιού της Rihanna.. Έχουνε παίξει live με πολλά συγκροτήματα και μουσικούς όπως : Anneke Van Giersbergen (Ολλανδία), Visions of Atlantis (Αυστρία),Puressence(Αγγλία), Rotting Christ (Ελλάδα),Puressence (Αγγλία), Rotting Christ (Ελλάδα), Meden Agan (Ελλάδα) και πολλούς άλλους. Αυτή τη περίοδο, οι Scars Of Tears ετοιμάζουν το υλικό για το ντεμπούτο άλμπουμ τους, στο οποίο θα συμμετέχουνε και γνωστοί μουσικοί του χώρου.




Steve Xanthis