SixStringNoise - Likewise (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

SixStringNoise - Likewise (Review)


Οι SixStringNoise κυκλοφόρησαν το νέο τους album που ακούει στο όνομα "Likewise".

Το project αυτό είναι μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, η οποία είναι δουλειά από τα νέα μέλη της μπάντας. Το 2012 υπήρχε μία μικρή διακοπή στην δράση της μπάντα αλλά με τις νέες προσθήκες επέστρεψαν δυναμικά για να δώσουν αυτό το πολύ όμορφο album στους fan τους.

Ο δίσκος αυτός έχει 10 κομμάτια μαζί με ένα επιπλέον επαναηχογραφημένο τραγούδι που έχει τίτλο "Has To Be". Το "Has To Be" είχε ηχογραφηθεί αρχικά από την παλιά μπάντα του Μάρκου, η οποία ονομαζόταν "Hostal Handshake". Οι SixStringNoise δείχνουν ότι έχουν δουλέψει πολύ για αυτό το album και ότι δεν είναι εδώ για να πλάκα. Θέλουν πραγματικά να βγάλουν κάτι ωραίο προς τα έξω, προς τον ακροατή και στους fan τους.

Στον δίσκος αυτό μπορούμε να παρατηρήσουμε ωραία riff, τα οποία σου μένουν στο μυαλό, δυναμικά drums και γενικά ένα μουσικό σύνολο που φαίνεται ότι είναι κινείται πιο πολύ σε ρυθμούς που μπορούν να σε ανεβάσουν, αλλά και ταυτόχρονα να σου δώσουν αυτό το θετικό/σκοτεινό/καταθληπτικό τόνο που παρατηρούμε σε πολλά κομμάτια που έχουν γραφτεί από μεγάλα συγκροτήματα.

Όσον αφορά το μουσικό είδος που έχουν διαλέξει οι SixStringNoise για το νέο τους album "Likewise", είναι και το είδος της μπάντας. Heavy Hard Rock! Ένα πολύ ωραίο Heavy Hard Rock που θα σε κάνει να τους συμπαθήσεις από το πρώτο έως και το τελευταίο τραγούδι αυτού του δίσκου.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "You Can Do Better", το "On Childhood's River", το "Dark Slimy Thing", το "Everybody's Gonna Turn Around" και το "Has To Be".

Το tracklist του "Likewise" :

Busted!
You Can Do Better
Prayer Collision
On Childhood's River
Dark Slimy Thing
Circulations
This Time
Everybody's Gonna Turn Around
El Monstruo
Backyard's Fence
Has To Be (Bonus track)




Steve Xanthis