U.N. Band & Blue Note Band Live @ Blue Note - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

U.N. Band & Blue Note Band Live @ Blue Note


Rock ‘N’ Roll Damnation ! ! ! . . . και η «ωλένια» περιοδεία συνεχίζει με επόμενο σταθμό την πόλη της Καστοριάς.

Την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013, οι U.N. θα εμφανιστούν στο Blue Note Club, στην Καστοριά για να παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο “Ulnar Nerve” μαζί με κάποιες καινούριες εκπλήξεις και γενικά, για να ταρακουνήσουν 13.387 κατοίκους της δυτικής Μακεδονίας με τους Rock ‘N’ Roll ρυθμούς τους! Ελάτε να πιούμε, να λικνισθούμε, να χορέψουμε, να χτυπηθούμε, να υμνήσουμε τον έρωτα, να πεθάνουμε τον Χάρο και να κάνουμε γούνα το τομάρι του! (Που αλλού θα μπορούσες να το ζήσεις αυτό;)

See Ya There . . . ! ! !

Λίγα λόγια για το συγκρότημα:

U.N. :

Οι U.N. είναι μια rock μπάντα με αγγλικό στίχο που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2009. Το όνομα της μπάντας αποτελείται από δύο μόνο αρχικά. Το «U» και το «Ν» ορίζουν κάθε τίτλο των δίσκων της μπάντας, οι οποίοι με τη σειρά τους ορίζουν κάθε διαφορετική, χωροχρονικά, εποχή που η μπάντα διανύει. Έτσι το γκρουπ πάντοτε θα ταυτίζετε με τους τίτλους των δίσκων της και όχι το αντίστροφο. Στις 09/01/2010 οι U.N. έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Rodeo live in Athens, Τον Σεπτέμβριο του 2012 οι U.N. κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με το όνομα “Ulnar Nerve” (άλναρ νερβ). Το άλμπουμ συνδυάζει το blues, το classic και το alternative rock σε ένα δυναμικό και ρυθμικό σύνολο, εκφράζοντας το rock συναίσθημα που τα 70s, 80s και 90s κληροδότησαν στη μουσική σκηνή του 21ου αιώνα και εξερευνώντας, παράλληλα, την τάση για περιπλάνηση καθώς και τη χιουμοριστική, ειρωνική, απειθάρχητη, και γενικά περίεργη, φύση του σύγχρονου ανθρώπου. Στόχος των U.N. η δημιουργία καλής rock μουσικής και οι ζωντανές εμφανίσεις που θα προβάλλουν τη δικιά τους μουσική.

Μέλη είναι: Imad Hassan (φωνή ) Denis Φραγκόπουλος (κιθάρα - φωνητικά) Mateusz Starnawski (μπάσο - φωνητικά) Δημήτρης Ράπτης (ντραμς)




Steve Xanthis