Αποκλειστική Συνέντευξη Των Vlad In Tears Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Vlad In Tears Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Ιταλία, Vlad In Tears, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2005 και αποτελείται από τον Kris (vocals), τον Dario (bass), τον Alex (drums) και τον Tony (guitar, backing vocals).


RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Vlad In Tears;

Vlad In Tears (Kris) : Λοιπόν, ήταν το 2005, και ήμασταν έτοιμοι να αφήσουμε ένα άλλο project που κάναμε μερικά χρόνια νωρίτερα. Παίζαμε ως μία ιταλική μπάντα, τραγουδώντας στα ιταλικά και τότε συνηδειτοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε άλλος χώρος για εμάς στην ιταλική "rock" σκηνή και μετά από διαφορές απόπειρες αποφασίσαμε να το αφήσουμε αυτό το project....Τότε άρχισα να σκέφτομαι για κάτι κοντινότερο στο μυαλό μου στον κόσμο μου στις μουσικές μου γεύσεις, κάτι το οποίο δεν θα ήταν τόσο παγιδευμένο στην μικρή αγορά όπως είναι η ιταλική rock σκηνή. Έτσι άρχισαν όλα.


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό και ποια είναι η σημασία του ονόματος;

Vlad In Tears (Kris) : Ήταν κατά την διάρκεια μιας συνάντησης με έναν παλιό μου φίλο, ο οποίος υποτίθεται θα έπαιζε στην μπάντα, λέγαμε για το πως θα ονομάσουμε αυτό το project. Ήταν ένα βροχερό χειμωνιάτικο απόγευμα, ήμασταν στο studio που ηχογραφούσαμε και είχαμε βγάλει τόσα πολλά ονόματα, ξαφνικά ένα όνομα ήρθε στο μυαλό μου και θυμάμαι μετά είπα "vlad in tears" βρωνταχτά έξω...χεχε αυτό ήταν cool.
Αυτό το όνομα προέρχεται από τον θρύλο του Δράκουλα, ένας άντρας που είχε αποκυρήξει τον δικό του Θεό για τον οποίο πάλευε και είχε χάσει την αγάπη της ζωής του. Για εμένα αυτό σημαίνει ότι η αγάπη μας κάνει ξεχωριστούς αλλά και καταραμένους....και γιαυτό κυρίως μιλάμε στο concept των "vlad in tears".
Και φυσικά διάλεξα αυτόν επειδή η νουβέλα των vlad αντιπροσωπεύει μία από τις καλύτερες και πιο καταραμένες ιστορίες αγάπης που έχω διαβάσει ποτέ, και ο "κόσμος" του είναι συναρπαστικός για εμένα...


RNRT : Πείτε μας λίγα λόγια για το μουσικό είδος των Vlad In Tears.

Vlad In Tears :  Λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι ξεκινήσαμε ως μία gothic rock/metal μπάντα, αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να μεγαλώνουμε και να εξελισόμαστε (γιαυτό κάναμε τρία διαφορετικά album, με τρεις διαφορετικούς ήχους και στυλ) φυσικά κάθε album που κάναμε είναι μέρος του κόσμου μας, αυτό είναι το μυστικό των vlad in tears, παίρνουμε χρόνο να αφήνουμε τους ανθρώπους να καταλάβουν και να ζήσουν ολοκληρωτικά τη ψυχή μας....είναι ένα κάπως μεγάλο και βαθύ ταξίδι.
Δεν είναι εύκολο να δώσουμε ένα όνομα στην μουσική μας, αλλά αν θα έπρεπε θα λέγαμε ότι είμαστε μία nu gothic rock μπάντα. Έχουμε τόσες μουσικές επιρροές, από τα παλιά κλασικά, πηγαίνοντας μέσα από κάθε είδος dark και rock μπάντας, μέχρι και electro wave μουσική.


RNRT : Το 2012 ο Lex άφησε την μπάντα και ο Antonio Tari τον αντικατέστησε, Πώς νιώθετε για το νέο σας line up; Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο μουσικό είδος των Vlad In Tears; Τι να περιμένουμε;

Vlad In Tears : Για την ακρίβεια απολύσαμε τον Tony λίγο μετά την τελευταία μας περιοδεία για διάφορους λόγους, ετοιμαζόμαστε να φτιάξουμε τα πάντα τώρα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε και φυσικά και θα το κάνουμε. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κάνουμε πολύ εντυπωσιακή και δυνατή μουσική και δεν θα σταματήσουμε όσο θα υπάρχει ένα άτομο που να θέλει να ακούσει την μουσική μας.


RNRT : Ποια είναι τα σχέδια σας αυτή την περίοδο; Έχετε σχέδια για ένα νέο album;

Vlad In Tears : Θα τελειώσουμε αυτό το album (σχεδόν το τελειώσαμε), μετά θα κανονίσουμε μία νέα περιοδεία για να προωθήσουμε όλο το νέο μας υλικό, όλα θα είναι έτοιμα να ανακοινωθούν πολύ σύντομα.


RNRT : Πείτε μας λίγα λόγια για την rock και metal στην χώρα σας. Υπάρχουν ευκαιρίες για νέες μπάντες;

Vlad In Tears (Kris) : Δεν νομίζουμε ότι δεν υπάρχει πολύς χώρος για τη rock μουσική στην Ιταλία, ιδιαίτερα για την dark και gothic μουσική. Δεν υπάρχει τόση μεγάλη κουλτούρα σε αυτό το είδος εδώ....Και δεν είμαστε χαρούμενοι γιαυτό, αλλά ευτυχώς έχουμε αεροπλάνα...χεχε


RNRT : Σε ποια χώρα θέλετε να παίξετε στο μέλλον; Έχετε σκεφτεί να επισκεφτείτε ποτέ την Ελλάδα για να παίξετε την μουσική σας;

Vlad In Tears (Kris) : Θέλουμε να παίξουμε την μουσική μας παντού!!!! Όσο είναι δυνατόν!!!! Θέλουμε να παίξουμε στην Ιαπωνία για παράδειγμα επειδή είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι στην μουσική μας, αλλά αγαπάμε να παίζουμε στην Αμερική και όπως είπαμε οπουδήποτε είναι δυνατόν.


RNRT : Λοιπόν, Vlad In Tears, ποια είναι τα όνειρά σας; Τι θα θέλατε να καταφέρετε στα επόμενα χρόνια;

Vlad In Tears (Kris) : Θέλω να κάνω μεγάλα πράγματα, να φτάσουμε σε μεγαλύτερη μουσική αγορά και να βρούμε όλο και περισσότερους ανθρώπους μπροστά μας, θέλω να παίξω μέχρι το τέλος των ημερών μου, για εμένα, για τους ανθρώπους μου, και για όλους τους ανθρώπους που το θέλουν. Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν που δεν τα παράτησε ποτέ, ένας που δεν σταμάτησε να ονειρεύεται και να παλεύει για αυτό που πιστεύει...και φυσικά θα ήθελα να με ονομάζουν έναν από τους πιο τρελούς και εύστροφους rock τραγουδιστές που έχουν ζήσει ποτέ.....χεχεχε



Vlad In Tears : Είναι πάντα μία καταπληκτική ευκαιρία να κάνουμε τους ανθρώπους να μαθαίνουν όλο και περισσότερα για εμάς, και αυτό χάρις εσάς. Θέλουμε να ροκάρουμε τον κόσμο σας με την μουσική μας και να σας κάνουμε να αισθανθείτε σαν να είναι πάντα κάτι καινούριο να ανακαλύψετε. Αφήστε μας να παίξουμε την μουσική μας και θα σας κάνουμε να ονειρευτείτε με αγάπη, θάνατο, αίμα και rock n' roll. Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Vlad In Tears για αυτή τη συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες!

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Sitehttp://www.vladintears.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/vladintears?fref=ts




Steve Xanthis