Αποκλειστική Συνέντευξη Των The Living Targets Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Αποκλειστική Συνέντευξη Των The Living Targets Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Ιταλία, The Living Targets, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2007 και αποτελείται από τον Marius Walter (guitar, vocals), τον Armin Anhof (guitar, vocals), τον Christian Hilber (bass) και τον Hannes Pfitscher (drums).

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους The Living Targets;

The Living Targets : Η απόφαση να φτιάξουμε το συγκρότημα δημιουργήθηκε την ώρα που ήμασταν έφηβοι και θέλαμε να παίξουμε μουσική, να κάνουμε συναυλίες και να είμαστε σε μπάντα.


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό;

The Living Targets : Το όνομα The Living Targets είναι από την μία πλευρά ένα tribute στη γερμανική μπάντα Beatsteaks, η οποία έχει μεγάλη επίδραση σε εμάς. Από την άλλη πλευρά το όνομα της μπάντας φαίνεται cool σε εμάς επειδή ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει διαφορετικά.


RNRT : Ποιο είναι το μουσικό είδος που παίξει η μπάντα; Ποιες μπάντες έχουν επηρεάσει τους The Living Targets;

The Living Targets : Παίζουμε Alternative Rock. Έχουμε επιρροές από πολλά είδη και κάθε μέλος της μπάντας έχει διαφορετική άποψη για τη μουσική. Οι μπάντες που έχουν την βαρύτερη επιρροή στον ήχο των The Living Targets είναι πιθανώς οι Queens Of The Stone Age και οι Foo Fighters.


RNRT : Το 2010 κυκλοφορήσατε το πρώτο σας album "Inneriot". Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για εσάς; Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα;

The Living Targets
: Ήταν μία καλύτερες εμπειρίες στα σίγουρα! Ήταν η πρώτη φορά για όλους μας που ηχογραφούσαμε ένα album σε studio, οπότε σίγουρα όλα ήταν νέα για εμάς και έπρεπε να μάθουμε, αλλά στο τέλος ήμασταν πραγματικά χαρούμενοι με την ηχογράφηση που παράγαμε. Σίγουρα τώρα έχουμε αλλάξει μερικά πράγματα αλλά γενικά, σκεπτόμενοι το πρώτο album που φτιάξαμε, μας αρέσει ακόμα! Κρατώντας το πρώτο μας album στα χέρια μας ήταν σίγουρα ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.


RNRT : Στο τέλος του 2012 και μετά από μία πολύ μεγάλη περίοδο οι The Living Targets θα κυκλοφορήσουν επιτέλους ξανά νέα τραγούδια. Θα είναι ένα EP με 4 κομμάτια που θα ονομάζεται "Leashes", και θα ακολουθείται από ένα Tour το οποίο ήδη σχεδιάζεται. Πείτε μας λίγα λόγια για αυτά τα σχέδια.

The Living Targets
: Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφορήσαμε το single "Journey", το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στην σελίδα μας στο soundcloud. Στις επόμενες εβδομάδες, τον Μάιο του 2013, θα κυκλοφορήσουμε επιτέλους το EP μας "Leashes", με 4 κομμάτια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το πως εξελίσσονται τα τραγούδια και πιστεύουμε η κυκλοφορία του EP θα είναι μία καλή αρχή για τα επόμενα μας χρόνια. Αυτό το καλοκαίρι θα παίξουμε μερικά festival στην Ιταλία και στην Γερμανία και αργότερα θέλουμε να πάμε σε ένα tour περισσότερο μέσα στην Ευρώπη.


RNRT : Σε ποια χώρα θέλετε να παίξετε για το Tour; Έχετε ποτέ σκεφτεί να επισκεφτείτε την Ελλάδα για να παίξετε την μουσική σας;

The Living Targets
: Το να είμαστε στον δρόμο και να παίζουμε την μουσική μας σε όσο τον δυνατόν πιο πολλά διαφορετικά μέρη και πόλεις είναι πιθανώς ο κύριος στόχος μας και θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε. Σίγουρα η Ελλάδα θα είναι ένα υπέροχο μέρος για να κάνουμε περιοδεία! Αν λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε εκεί, θα το θέλαμε αμέσως!


RNRT : Λοιπόν, The Living Targets, ποια είναι τα όνειρά σας; Τι στόχους θα θέλατε να πετύχετε στα επόμενα χρόνια;

The Living Targets
: Το μεγαλύτερο όνειρό μας είναι να μπορούμε να ταξιδέψουμε τον κόσμο και να παίξουμε την μουσική μας. Στα επόμενα χρόνια θα θέλαμε να βγούμε από την πατρίδα μας και περισσότερο με τις συναυλίες να φτάσουμε περισσότερους ανθρώπους με την μουσική μας, τα video μας και φυσικά τις κυκλοφορίες μας.



The Living Targets : Το Rock N' Roll Town φαίνεται να είναι ένα πραγματικά cool blog και είναι πάντα ωραίο αν δημιουργικοί άνθρωποι επενδύουν τον χρόνο τους στο να δημιουργούν μέσα όπως blogs κλπ., για να ενημερώνουν και να διασκεδάζουν τους αναγνώστες τους. Για μας μοιάζει σαν ένα πραγματικά καλό πράγμα και είμαστε ευγνώμονες για τον καθένα που ενδιαφέρετε για την μουσική μας! Ευχαριστούμε!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους The Living Targets για αυτή τη συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες!

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Sitehttp://www.thelivingtargets.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/thelivingtargets
Twitterhttps://twitter.com/living_targets
MySpacehttp://www.myspace.com/thelivingtargets




Steve Xanthis