Master Musicians Of Bukkake - Far West (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Master Musicians Of Bukkake - Far West (Review)


Οι Master Musicians Of Bukkake κυκλοφορούν τον νέο τους δίσκο.

Το project αυτό αποτελεί την στροφή που έκανε η μπάντα, έπειτα την τριλογία που είχαν κυκλοφορήσει με τίτλο "Totem". Τώρα είναι εδώ με το νέο τους album που ακούει στο όνομα "Far West" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου.

Η αλήθεια είναι ότι οι Master Musicians Of Bukkake δημιουργούν ένα ιδιαίτερο δίσκο, ο οποίος σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα και όλο αυτό οφείλεται στους διάφορους ήχους που έχουν αναμείξει οι μουσικοί του συγκροτήματος. Με τον πρώτο τραγούδι του δίσκου, το "White Mountain Return" δηλαδή το οποίο αποτελεί και instrumental κομμάτι, παρατηρούμε να μπλέκονται οι ήχοι της ηλεκτρονικής μουσικής αρχικά και μετά να ξεπηδάει η απαλή ακουστική κιθάρα που σε γαληνεύει. Όλο αυτό μπορεί ν α σου φανεί <<κάπως>> όταν το πρώτο ακούσεις αλλά αργότερα θα δεις ότι σε ταξιδεύει! Όσο προχωράνε τα κομμάτια όλο και περισσότεροι ήχοι <<ξεπηδάνε>> όπως dark, vibe psychedelic, folk και διάφορα άλλα. Ακόμα και ορχηστρικές καταστάσεις βρίσκουμε μέσα στο "Far West" και συγκεκριμένα στο κομμάτι "Arche". Το νέο album ξετυλίγεται σιγά σιγά και όλο και περισσότερες εκπλήξεις σε περιμένουν με αποτέλεσμα να παίρνουν τους πόντους τους οι Master Musicians Of Bukkake για το νέο τους δίσκο.

Τα κομμάτια που περιέχονται στο "Far West" αποτελούνται από πολύ καλογραμμένες μελωδίες. Σε αυτές τις μελωδίες συμβάλουν οι ακουστικές κιθάρες, οι περίπλοκοι ρυθμοί που βρίσκονται σε πολλά επίπεδα, οι περίεργες συνθέσεις και το ιδιαίτερο στυλ που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το συγκρότημα. Το ότι έχουν μπερδέψει το παραδοσιακό στυλ με το πιο μοντέρνο τους δίνει άλλο αέρα και κάνει το νέο album μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δουλειά.

Γενικά, ο δίσκος των Musicians Of Bukkake είναι αρκετά ενδιαφέρον και περιέχει κομμάτια τα οποία έχουν το καθένα κάτι διαφορετικό, κάτι γαλήνιο να προσφέρουν. Τα instrumental κομμάτια με τους ελάχιστους στίχους να κάνουν την εμφάνιση τους είναι ότι πρέπει για να χαλαρώνεις και να ταξιδεύεις. Απλά κλείσε τα μάτια σου και αφήσου στους ήχους των Musicians Of Bukkake!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "γη-νόμος Gnomi", το "Arche", το "Cave Of Light - The Prima Materia" και το "Circular Ruins".

Το tracklist του "Far West" :

White Mountain Return
γη-νομος Gnomi
Arche
Cave Of Light - The Prima Materia
You Are A Dream Like Your Dreamer - The Dark Peace
Circular Ruins




Steve Xanthis