Polis & Medley Live Στην Αρχιτεκτονική - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Polis & Medley Live Στην Αρχιτεκτονική

Polis & Medley

Live στην Αρχιτεκτονική

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Έναρξη 22:00

Είσοδος : 10 Ευρώ με ποτό

Η ώρα έφτασε!!!

Το πρώτο live των Polis και των Medley για την φετινή season είναι γεγονός…

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στην Αρχιτεκτονική ( Πειραιώς 116 & Ελασιδών 6 ) το μεγάλο pop-rock πάρτυ αρχίζει μην λείψει κανείς!!!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/640428122646413/?ref_newsfeed_story_type=regular

Οι Polis σχηματίστηκαν τoν χειμώνα του 2011 στην Αθήνα από τον Μπάμπη Νικολάτο (ακουστική κιθάρα, τραγούδι) και τον Βασίλη Γεροδήμο(ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι).Η μουσική των Polis χαρακτηρίζεται ως pop-rock με ελληνικό στίχο όσον αφορά τις δικές τους συνθέσεις. Το ρεπερτόριό τους στα live περιλαμβάνει κομμάτια από πολλά είδη, κυρίως όμως pop-rock ύφους…

Ακούστε την πρώτη δουλειά των Polis εδώ: https://itunes.apple.com/us/album/stin-ousia-single/id632837914 http://www.youtube.com/watch?v=DUofsblD9a0

Οι Polis είναι: Μπάμπης Νικολάτος: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα Βασίλης Γεροδήμος: Τραγούδι, ηλεκτρική κιθάρα Χάρης Κατσούρας: Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά Σπύρος Σακελλαρίου : Μπάσο Χρύσα Τσιτροπούλου : Πλήκτρα

Γιώργος Καναβάς: Τύμπανα

Official site: www.polisband.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Polis.gr
You tube:http://www.youtube.com/user/polisbandgr
Twitter: http://twitter.com/Polisband

Οι MEDLEY είναι το νεανικό mainstream group που κάνει τη διαφορά στις νύχτες της Αθήνας! Ιδρύθηκαν το 2010 από τον Αντώνη Μισαργόπουλο και μια ομάδα νέων σε ηλικία αλλά έμπειρων μουσικών με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την μουσική και στόχο να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ελληνική σύγχρονη μουσική σκηνή. Με κοινό σκεπτικό και μεγάλη όρεξη για δουλειά, η επιλογή του playlist είχε ένα και μοναδικό στόχο: ασταμάτητη ροή, ενέργεια και πάθος στη σκηνή και ένα ξέφρενο non-stop party χωρίς ανάσα με αγαπημένα pop-rock τραγούδια από τη δεκαετία του ’70 μέχρι και σήμερα!

Έτσι ξεκινάει λοιπόν το παραμύθι… Γνωρίζοντας πολύ καλά τί έπρεπε να κάνουν, οι MEDLEY ξεκινούν αμέσως τις live εμφανίσεις τους σε γνωστά club της Αθήνας και της επαρχίας, όπως το Socialista Club στο Γκάζι, το Kitchen Bar στο Χαλάνδρι σε εβδομαδιαία βάση κ.ά. όπου καθιερώνονται στις καρδιές του κοινού αλλά και των μαγαζιών σαν η μπάντα που σηκώνει τη πόλη στον αέρα! Μάλιστα η σεζόν 2011-12 βρίσκει τους MEDLEY να εμφανίζονται κάθε Σάββατο μαζί με το γνωστό pop rock group C:Real με μεγάλη επιτυχία. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι απίστευτη γεμίζοντας τα μαγαζιά σε κάθε live, τραγουδώντας και χορεύοντας από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος αγαπημένες επιτυχίες από Onirama, Κόκκινα Χαλιά, Μ. Στρατή, Μέλισσες, Ε. Παπαρίζου, Α. Ρέμο, Stavento και Γ. Σαμπάνη μέχρι Χ. Δάντη, Σ. Ρόκκο, Ν. Καρβέλα και Γ. Γιοκαρίνη και από Κίτρινα Ποδήλατα, Ε. Ζουγανέλη και Locomondo μέχρι Depeche Mode, Motels, Boney M. και M. Jackson.

Ο ήχος της μπάντας χαρακτηρίζεται από το δυνατό beat, τα πλούσια dance keyboards και τον στιβαρό ήχο της κιθάρας, συνθέτοντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που ενθουσιάζει και τον πλέον απαιτητικό ακροατή.

Οι MEDLEY αποτελούνται από τους:

Γιάννης Βατικιώτης - Φωνητικά

Αντώνης Μισαργόπουλος - Κιθάρες/Φωνητικά

Βαγγέλης Βέργος - Κιθάρες

Λευτέρης Παπαμαλλής - Πλήκτρα

Χρόνης Παυλίδης - Μπάσο

Λυκούργος Παναγιωτόπουλος - Τύμπανα

Παράλληλα με τα live η μπάντα βρίσκεται στο στούντιο για την ολοκλήρωση των πρώτων digital tracks που στοχεύουν να κατακτήσουν τις καρδιές όλων μας!




Steve Xanthis