Astray - Low-Life (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Astray - Low-Life (Review)


Οι Astray κυκλοφόρησαν το EP "Low-Life".

Οι Astray είναι μία μπάντα από την Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2007 και αυτό το EP είναι η πρώτη δουλειά που κυκλοφορεί η μπάντα. Η δουλειά που έχουν κάνει τα μέλη των Astray είναι αρκετά καλή και δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αν συνεχίσουν την καλή δουλειά.

Το EP "Low-Life" περιέχει 3 κομμάτια, που όλα έχουν να δώσουν και από κάτι για να βγει αυτό το
όμορφο αποτέλεσμα. Το EP ξεκινάει δυναμικά με το "Cast My Stone", το οποίο θα σε αφήσει έκπληκτο με τα πολύ καλά riff του και τα πολύ όμορφα φωνητικά του George. Στην συνέχεια, έρχεται το κομμάτι "Idle Conversation" που έχει εξαιρετικά hard rock solo και το EP αυτό κλείνει με το τραγούδι "Newsto", το οποίο είναι πραγματικά πολύ δυνατό.

Στον δίσκο αυτό υπάρχουν αρκετά μουσικά συστατικά που σου τραβάνε την προσοχή σε όλη την διάρκεια του "Low-Life". Εκτός από τα πολύ καλά riff, τα hard rock solo και τα φωνητικά του George, κάνουν την εμφάνισή τους τα δυνατά drums και το ρυθμικό μπάσο με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα πολύ όμορφο μουσικό σύνολο, το οποίο αφήνει τον ακροατή αρκετά ευχαριστημένο.

Ο χαρακτήρας των Astray είναι εμφανής σε κάθε τραγούδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα ντεμπούτο CD. Εκτός όμως από τον χαρακτήρα των Astray παρατηρούμε κάποιες επιρροές που έχει το συγκρότημα όπως οι Orange Goblin και οι Kyuss. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό, διότι το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη κάνει ακόμα τα πρώτα του βήματα. Βήματα τα οποία αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη!

Όλα τα κομμάτια του δίσκου είναι ωραία!

Το tracklist του "Low-Life" :

Cast My Stone
Idle Conversation
Newsto




Steve Xanthis