Kagmakis Live Sessions @ Drumworld‏ - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Kagmakis Live Sessions @ Drumworld‏


Μια σειρά δωρεάν εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να ενημερώνουν τους φίλους μας για όσα ενδιαφέροντα υπάρχουν στον χώρο μας, αλλά και υποστηρίζοντας την εγχώρια μουσική σκηνή. Δίνουμε επίσης την ευκαιρία σε καλλιτέχνες και συγκροτήματα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και σε εσάς να την γνωρίσετε! Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή (ενισχυτές, μικροφωνική, τύμπανα δικά μας), στο κατάστημα μας, κάθε Τρίτη στο τέλος του εργασίμου ωραρίου. Ήδη, ξεκινήσαμε την περασμένη Τρίτη, με ένα JAM NIGHT, όπου διάφοροι καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν, τζαμάροντας και διασκεδάζοντας!   Πριν το τέλος κάθε μήνα, θα παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του επόμενου, έτσι ώστε να ξέρετε τί θα επακολουθεί.

Την Τρίτη (10 Δεκεμβρίου), οι Τάκης Βασιλείου και Γιάννης Παπαγιαννούλης, θα παρουσιάσουν ένα σεμινάριο Multi Percussion, που αναμένεται να είναι εκρηκτικό, αναλύοντας απο Flamenco, Latin και Funk μεχρι ρυθμους Μεσης Ανατολης και Αφρικής. Τέλος, όποιος ενδιαφέρεται, θα μπορεί να τζαμάρει με τους 2 αυτούς μουσικούς στο τέλος της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε και πάλι λιγο μετα τις 9, προσφέροντας δωρεάν μπυρα και Red Bull για όλους!!

Πληροφορίες για όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν, μπορείτε να μαθαίνετε από το www.kagmakis.com, ή από τις σελίδες μας στο Facebook.

Γιατί τις Τρίτες, είσαι free….




Drumworld

Εμμ. Μπενάκη 32 Αθήνα

2103802270




Steve Xanthis