New Zero God Live - The Christmas Cover Project‏ - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

New Zero God Live - The Christmas Cover Project‏


Για το βράδυ της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου στο Death Disco, οι New Zero God ετοιμάζουν μια αλλιώτικη ζωντανή εμφάνιση και την ονόμασαν: The Christmas Cover Project.

To όνομα αποφασίστηκε διότι με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου single σε βινύλιο, με τίτλο “Destination Unknown” το συγκρότημα θα παίξει ζωντανά ένα “εορταστικό” σετ που θα απαρτίζεται κυρίως από διασκευές και πολύ λιγότερο απο δικές του συνθέσεις.

Εκτός λοιπόν από τα δύο τραγούδια τού single, οι New Zero God που σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006, από πρώην μέλη των “The Flowers Of Romance” και των “Nexus” θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως, με τραγούδια έκπληξη εκτελεσμένα με τον δικό τους τρόπο.

Οι New Zero God εχουν κυκλοφορήσει τα άλμπουμ “Fun Is A Four Letter Word” για την ελληνική Puzzlemusik το 2010, “Club Bizarre” και “MMXIII” για την Αγγλική εταιρία Secret Sin Records το 2012 και 2013, ενώ τον Δεκέμβριο κυκλοφορεί το νέο single της μπάντας με τίτλο “Destination Unknown”.

Έχουν ανοίξει επίσης συναυλίες των Legendary Pink Dots και των Christian Death ενώ βρέθηκαν στα ραδιοφωνικά charts της Αγγλίας με το τραγούδι τους “Kiss The Witch” για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο του 2011.

Παρουσιάσεις και συνεντεύξεις των New Zero God δημοσιεύονται σε ξένα μουσικά έντυπα όπως στα Αγγλικά περιοδικά Terrorizer και Devolution ή στα Αμερικάνικα περιοδικά Muen και Carpe Nocturne ενώ συχνά, τραγούδια τους φιλοξενούνται σε συλλογές του εξωτερικού.

Τους New Zero God αποτελούν οι:
Μιχάλης Πούγουνας – Φωνητικά
Δημήτρης Στεβής – Τύμπανα
Χάρης Σταύρακας – Μπάσο
Απόστολος Τάκος – Κιθάρα

Σελίδα του συγκροτήματος:
http://www.facebook.com/NewZeroGod

Death Disco, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή




Steve Xanthis