Plus1 Live Στο Focus‏ - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Plus1 Live Στο Focus‏


Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Plus1 live

Ariadni Blom - φωνή
Κώστας Μπούσιος (Silent Guitarist) – guitars,loops,FX,percussion
guest drummer - Παύλος Θεοδωράκης

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε σε έναν πολύ ατμοσφαιρικό χώρο το Focus cafe bar στο Ωραιόκαστρο για να περάσουμε ένα άκρως προεορταστικό Σαββατόβραδο με τους PLus1 (Ariadni Blom - Κώστας Μπούσιος) με guest drummer τον Παύλο Θεοδωράκη!!! Ελάτε να τραγουδήσουμε παρέα πολύ γνωστά soul,pop,rock,jazz κομμάτια σε ύφος new pop, jazz pop,electro pop,με FX και loops. Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε και να απολαύσουμε ένα πολύ ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα με την εκπληκτική φωνή της Αριάδνης. Το live ξεκινάει στις 10 και μισή και η είσοδος είναι δωρεάν.

Έναρξη: 10:30μμ
Είσοδος ελεύθερη!

To event: https://www.facebook.com/events/245018125666332/

Οι Plus1 δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από την τραγουδίστρια Ariadni Blom και τον κιθαρίστα Κώστα Μπούσιο (Silent Guitarist).Το ντουέτο ερμηνεύει jazz,blues,soul,pop,new pop,rock κομμάτια. Το σχήμα περνάει από το νοσταλγικό και μυστηριώδες ήχο του rui da silva στο "touch me" στο soul "knocking on heaven's door της Randy Crawford,από το minimal dubstep 'cry me a river"'(jazz standard) στο "one" των U2 και στο give it to me right της Fiona και την Aretha Frankliln.
Για τις ανάγκες των ζωντανών εμφανίσεων ο Silent Guitarist χρησιμοποιεί μία ηλεκτρακουστική κιθάρα cort (steel strings) και τη Yamaha Silent Guitar (nylon strings), καθώς και το jamman loop station,δηλαδή μια "λουπιέρα",με τα οποία "υποκαθιστά" drummer και drum machine (καθώς επιλέγει real time προηχογραφημένα drums loops που έχει ετοιμάσει σε υπολογιστή), αλλά και δεύτερες και τρίτες κιθάρες, solo κιθάρες,κρουστά, μπασο,fx και ρυθμικά riffs. Σκοπός του σχήματος είναι να προτείνει το δικό του μουσικό δρόμο μέσα από γνωστές μελωδίες.

Focus cafe bar - Ωραιόκαστρο
FOCUS - Λ.Δημοκρατίας 32




Steve Xanthis