Stonebringer Live @ Six Dogs‏ - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Stonebringer Live @ Six Dogs‏


STONEBRINGER

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Six D.O.G.S.

Μαζί τους οι  EYE LEVEL

Είσοδος: 5 ευρώ – Έναρξη στις 21:00

Οι Stonebringer επιστρέφουν στη σκηνή του Six D.O.G.S., παρέα με τους Eye Level.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Ocean Of The Brave” EP, οι Stonebringer κλείνουν τη χρονιά αλλά και το κεφάλαιο του “Ocean Of The Brave” με τη συναυλία τους στο Six D.O.G.S., ενώ παράλληλα δίνουν το σύνθημα για το επέρχομενό τους album, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Ύστερα από μία χρονιά γεμάτη νέες εμπειρίες,  δυνατά live με εγχώρια αλλά και διεθνή συγκροτήματα (Orange Goblin, Karma To Burn) και πολλές θετικές κριτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι Stonebringer έχουν ήδη ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις των νέων τους τραγουδιών, που θα διαδεχθούν τις συνθέσεις του “Ocean Of The Brave” (διαθέσιμο δωρεάν για download στο http://stonebringer.bandcamp.com). Το setlist της βραδιάς θα παντρέψει το νέο με το παλαιότερο υλικό των Stonebringer, δίνοντας στους φίλους του συγκροτήματος την ευκαιρία να στήσουν ένα μεταλλικό χορό με heavy, progressive και post metal ηχητική υπόκρουση.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Eye Level, λάτρες του σκληρού και παθιασμένου rock n roll, οι οποίοι αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο studio και ολοκληρώνουν την πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία




Steve Xanthis