Supershooters - Black Realm (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Supershooters - Black Realm (Review)


Οι Supershooters κυκλοφόρησαν το album "Black Realm".

Είναι το ντεμπούτο CD για την μπάντα από την Αθήνα και πραγματικά αποτελεί μία αρκετά δυναμική δουλειά. Ο δίσκος αυτός περιέχει κομμάτια που όλα έχουν να δώσουν κάτι, διότι διαθέτουν αρκετά όμορφα στοιχεία.

Σε αυτά τα 10 κομμάτια λοιπόν, μπορούμε να ακούσουμε stoner riifs, ωραία solo, αρκετά μελωδικά σημεία, ευχάριστο μπάσο, δυνατά drums και καλοδουλεμένα φωνητικά. Γενικά, οι Supershooters έχουν δουλέψει αρκετά και αυτό φαίνεται μέσα από τα κομμάτια τους. Εκτός όμως από το μουσικό κομμάτι, μας κάνουν να στρέψουμε το βλέμμα μας και στο στιχουργικό κομμάτι. Το συγκρότημα από την Αθήνα έχει φροντίσει να φτιάξει πολύ όμορφες ιστορίες, οι οποίες δείχνουν την καταπίεση που δέχονται οι άνθρωποι αλλά και τις προσωπικές τους ανησυχίες.

Στο ντεμπούτο δίσκο των Supershooters μπορείς να ακούσεις επιπλέον τις επιρροές που έχει κάθε μέλος της μπάντας. Οι επιρροές αυτές είναι ορατές σε διάφορα σημεία των τραγουδιών, αλλά καλύπτονται πολύ σωστά από τα χαρακτηριστικά της μπάντας.

Το "Black Realm" είναι ένα album για διάφορα γούστα...Αν ακούς λοιπόν stoner ή progressive μουσική ρίξε μια ματιά στο ντεμπούτο δίσκο των Supershooters!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Loaded Gun", το "Lowride", το "Butterfly", το "Lawful Rebel", το "The Answer" και το "Black Realm".

Το tracklist του "Black Realm" :

Loaded Gun
Wheels Of Freedom
Lowride
Butterfly
Spacetrip
Devil Inner Master
Lone Rider
Lawful Rebel
The Answer
Black Realm




Steve Xanthis