The Darkstar - Our Darkest Secrets (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

The Darkstar - Our Darkest Secrets (Review)


Οι The Darkstar κυκλοφόρησαν τον δίσκο "Our Darkest Secrets". Είναι το ντεμπούτο album για την μπάντα από την Αθήνα και η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά.

Το CD αυτό περιέχει 10 κομμάτια που όλα έχουν δουλευτεί αρκετά καλά και διαθέτουν διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία. Έτσι λοιπόν συναντάμε rock n' roll και metal κιθάρες, φωνητικά που μπορούν να γίνουν βαριά, αλλά και παράλληλα μελωδικά με την χροιά τους να αποτελούν ένα από τα πολλά όπλα τους, δυνατά τύμπανα που συνδυάζονται άψογα με το μπάσο και εξαιρετικά riffs που σου κολλάνε στο μυαλό. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε την συμμετοχή της Ανδρονίκης των Chaostar, η οποία προσφέρει την δική της πινελιά σε αυτό τον δίσκο.

Οι The Darkstar έχουν καταφέρει να κάνουν μία ανάμειξη μεταξύ των συγκροτημάτων που επηρεάζουν την μουσική τους και με τα δικά τους χαρακτηριστικά και όλο αυτό τους έχει βγει σε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Γενικά, στον δίσκο "Our Darkest Secrets" γίνονται διάφορες εναλλαγές κατά τη διάρκεια του και όταν τον ακούς μπορείς να συγκρατήσεις αρκετά ωραία στοιχεία.

Όσον αφορά το μουσικό είδος αυτού του album θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είναι μόνο ένα. Το ντεμπούτο album του Αθηναϊκού συγκροτήματος κινείται στους ρυθμούς της nu metal μουσικής, με αρκετό hardcore χαρακτήρα και alternative, grunge και heavy rock n' roll στοιχεία!

Το ντεμπούτο album των The Darkstar είναι μία ευχάριστη έκπληξη που διακατέχεται από άφθονο εκρηκτικό ταλέντο!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Name Your Poison", το "Our Darkest Secret", το "Black Is Not A Colour", το "Blood On The Highway" και το "Blessed & Cursed".

Το tracklist του "Our Darkest Secrets" :

Name Your Poison
Our Darkest Secret
The Prestige
Black Is Not A Colour
This Is Not Love
Blood On The Highway
My Dear Killer
Hot N Dirty
Blessed & Cursed
Truth Time And Pretty Lies




Steve Xanthis