Valknacht - Le Sacrifice d'Ymir (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Valknacht - Le Sacrifice d'Ymir (Review)


Οι Valknacht κυκλοφορούν το νέο τους album.

Ο δίσκος "Le Sacrifice d'Ymir" είναι ο τρίτος που κυκλοφορεί το συγκρότημα από το Québec του Καναδά και είναι αρκετά καλός.

Για να είμαστε ειλικρινής, οι Valknacht έχει βελτιωθεί σε σχέση με τις προηγούμενες δουλειές τους και έχουν ωριμάσει αρκετά πράγμα το οποίο φαίνεται από την μουσική αυτού του δίσκου. Καθ'όλη τη διάρκεια του "Le Sacrifice d'Ymir" παρατηρούμε τον επαγγελματισμό και την όρεξη που διαθέτουν τα μέλη της μπάντας, αλλά και την σκληρή δουλειά που έχουν ρίξει για να δημιουργήσουν έναν τόσο καλό δίσκο.

Ο δίσκος σε βάζει στο κλίμα σιγά σιγά με το intro κομμάτι "Normandnorum Ira" και έπειτα συνεχίζει με εφτά κομμάτια που βγάζουν από μέσα τους σκληρές κιθάρες, δυνατά drums, βαθύ ρυθμικό μπάσο και φωνητικά που σε κάνουν να χτυπιέσαι και να κάνεις headbanging μέχρι να πονέσει ο αυχένας σου. Οι μουσικοί που αποτελούν τους Valknacht ξέρουν ακριβώς που να πατήσουν και τι να προσφέρουν στο κοινό τους και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα που παρατηρούμε σε αυτό το project.

Γενικά, οι Valknacht είναι εδώ για να μας δείξουν ότι όσο πάνε και καλυτερεύουν και ότι αυτή τη φορά δημιούργησαν ένα album που θα σε κάνει να τους γουστάρεις όλο και πιο πολύ ως μπάντα. Το Heathen Black Metal που διαθέτει ο νέος δίσκος των Valknacht σε ξεσηκώνει και σε κάνει να ευχαριστιέσαι κάθε κομμάτι που ακούς. Το "Le Sacrifice d'Ymir" είναι ένα CD που σε καλύπτει απόλυτα αν είσαι fan αυτού του είδους μουσικής.

Οι Valknacht ωρίμασαν και κυκλοφόρησαν έναν δίσκο που εκφράζει τον χαρακτήρα τους και τον επαγγελματισμό τους! Εξαιρετική δουλειά!!!

Οι προ-παραγγελίες θα σταλθούν πριν από τις 11 Μαρτίου του 2014 και θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα τον Μάρτιο του 2014.

Οι fans μπορούν να προ-παραγγείλουν το "Le Sacrifice d'Ymir" από εδώ :

LIMITED EDITION DVD SIZE DIGIPAK
http://www.prcmusic.com/store/index.php?route=product/product&product_id=981

JEWEL CASE EDITION
http://www.prcmusic.com/store/index.php?route=product/product&product_id=980

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Bataille De Maldon", το "Sur Les Ruines De Rome", "Le Sacrifice d'Ymir" και το "Que Le Sang Constelle Mes Mains".

Το tracklist του "Le Sacrifice d'Ymir"

Normandnorum Ira (Intro)
Bataille De Maldon
Chants De Guerre
Sur Les Ruines De Rome
Le Sacrifice d'Ymir
De Murmures Et De Givre
Que Le Sang Constelle Mes Mains
Le Carmin Des Anges




Steve Xanthis