Floating Worlds & Flying Mercury Live @ Bat City - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Floating Worlds & Flying Mercury Live @ Bat City


Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο απουσίας, οι Floating Worlds επιστρέφουν δυναμικά στα συναυλιακά δρώμενα το 2014, με νέο δίσκο στις αποσκευές τους και ένα live πρόγραμμα που θα κάνει αίσθηση. Η περιοδεία τους με τίτλο: "Sea Of Light Tour 2014", για την προώθηση του νέου τους δίσκου "Below The Sea Of Light" που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013, θα ξεκινήσει με πρώτο της σταθμό την Αθήνα, τη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, σ' ένα μαγαζί που τους έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, το BAT CITY (Λ.Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα).
Μαζί τους θα βρίσκονται οι Flying Mercury, οι οποίοι παίζουν Hard Rock και Classic Rock των 70's -80's, με αρκετές AOR αναφορές. Έχοντας πολυετή παρουσία στις μουσικές σκηνές της Αθήνας, θα παίξουν κομμάτια που θα βρίσκονται στο δισκογραφικό τους ντεμπούτο το οποίο ηχογραφείται αυτό τον καιρό και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 όπως και κάποιες εκλεκτές διασκευές.
Special guest της βραδιάς οι Adventure, στο πρώτο live της μουσικής τους διαδρομής, που στόχο έχει να μας οδηγήσει σε μια μοναδική μουσική περιπέτεια, γεμάτη μελωδίες και έντονα συναισθήματα.

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 21:00


ΕΙΣΟΔΟΣ: 8ευρώ (συμπεριλαμβάνεται μπύρα ή κρασί)




Steve Xanthis