Matt Alfonzetti Live @ Bat City - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Matt Alfonzetti Live @ Bat City


Στις 21 Φεβρουαρίου του 2014 το live που όλοι περιμέναμε.

Το Batcity στην Λ. Αλεξάνδρας υποδέχεται έναν καλλιτέχνη που χρόνια τώρα καταφέρνει να είναι on stage στην Ευρώπη .

Ο Μatt Alfonzetti κατά την πολύχρονη καριέρα του εχει συμμετάσχει σε αρκετές μπάντες και σχήματα! Η πρώτη εμφάνιση στη δισκογραφία και γενικότερα στιν Ευρωπαική hard rock σκηνή είναι με τους BAM BAM BOYS το 1989 με τους οποίους κυκλοφορε'ι το ομώνυμο ντεμπούτο!

Την επόμενη χρονιά προσλαμβάνεται απο τον Μike Gray στη νεα σύνθεση των JAGGED EDGE! Αυτή είναι και η σημαντικότερη του στιγμή, καθως με τις 2 κυκλοφορίες Fuel For Your Soul και Trouble γνωρίζουν επιτυχία στην Αγγλία και γίνονται γνωστοί στην Ευρώπη και περιοδεύουν εκτεταμένα! Στη συνέχεια προσπαθεί να ακολουθήσει το πνεύμα των 90ς συμμετέχοντας στους SKINTRADE με τους οποίους κυκλοφορεί το ομώνυμο το 1993! Επόμενη παρουσία του με τους Σουηδούς BOXER το 1998, όπου ο ήχος και η κατεύθυνση του κινούνται σε πιο pop φόρμες!

Κάπου εδω αποφασίζει να ξεκινήσει το δικό του σχήμα, τους ALFONZETTI, έχοντας μέχρι σήμερα 3 πολύ καλές κυκλοφορίες, ενώ συμμετέχει παράλληλα σε πολλά άλλα projects όπως στους IMPERA, RADIO ACTIVE, DAMNED NATION, RED WHITE & BLUES (με τον Μike Gray), ROAD TO RUIN κ.α., ενω γράφει και τραγούδια για πολλούς άλλους όπως οι THE POODLES...

O Matt Alfonzetti έρχεται λοιπόν  με ανανεωμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει και να μας στροφάρει με τις παλιές και νέες του επιτυχίες χαρίζοντας μας ένα βράδυ με ατελείωτη rock μουσική που απλά θα σας μείνει αξέχαστο..

Ένα live διαφορετικό από τα άλλα υποσχόμενο ...

DOORS OPEN: 21:30

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ( PRESALE) -13 ΕΥΡΩ (AT DOOR)

TICKET PRESALE: BAT CITY

FB Event https://www.facebook.com/events/683064738413076/?previousaction=join&source=1

BAT CITY

Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11

ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ

ΑΘΗΝΑ




Steve Xanthis