U.N. + Support: Influenza Live @ Silver Dollar - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

U.N. + Support: Influenza Live @ Silver Dollar


Πρώτο live για το ’14 κυρίες και κύριοι και φυσικά το κρύο δε μας πτοεί και είμαστε έτοιμοι για πολύ Rock ’n’ Roll και Groovo-κοπάνημα ιδρωμένων κορμιών μέχρι τελικής πτώσεως, στο Silver Dollar και με δωρεάν είσοδο!
Αυτό το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:00.
Τη βραδιά ανοίγουν οι Influenza!

Bios:

U.N.
Οι U.N. είναι μια rock μπάντα με αγγλικό στίχο που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2009.

Μέλη είναι οι :
Imad Hassan (φωνή)
Denis Φραγκόπουλος (κιθάρα - φωνητικά)
Mateusz Starnawski (μπάσο - φωνητικά)
Δημήτρης Ράπτης (τύμπανα)

Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος με το όνομα Ulnar Nerve (άλναρ νέρβ) ο οποίος είναι ένας συνδυασμός από blues, classic και alternative rock σε ένα δυναμικό και groovy πακέτο, συνοδευόμενο από το rock συναίσθημα που οι δεκαετίες των ’70s, ’80s και ΄90s, κληροδότησαν στη μουσική σκηνή του 21ου αιώνα. Εν συνεχεία, ο δίσκος συγκέντρωσε πάνω του πολλά βλέμματα και πάρα πολλές θετικές κριτικές!

Επίσης, πολλές φορές έχουν μοιραστεί τη σκηνή μαζί με άλλους ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως τους: Band of Friends (of Rory Gallagher), Nu Sensae, Nightstalker, Beggars Blues Diary, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Μωρά Στη Φωτιά, Crazed, Sigmatropic, Bokomolech και πολλούς, μα πολλούς, άλλους . . .

Αυτήν την περίοδο, οι U.N. δουλεύουν πάνω στο δεύτερο δίσκο

Στόχος των U.N. η δημιουργία καλής rock μουσικής και οι ζωντανές εμφανίσεις όπου θα μπορούν να προβάλλουν τη δικιά τους μουσική.

Influenza
Οι Influenza είναι μια πενταμελής φοιτητική μπάντα που έχει ως στόχο να πέρνα καλά γράφοντας τη δικιά της μουσική και να συμμετέχει σε μουσικά δρώμενα, όντας μια παρέα πάνω και κάτω από τη σκηνή. Είναι 19 χρόνων, έχουν ως βάση τη Θεσσαλονίκη και κάνουν μουσικά όνειρα για το μέλλον. Υπάρχουν από το 2009 με διαφορετική, ωστόσο, σύνθεση, η οποία ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του ‘11 με την είσοδο νέου μπασίστα και του σαξοφωνίστα, με τη χημεία και τη συνεργασία να φαίνονται από την πρώτη στιγμή. Οι μουσικές τους κινούνται στο χώρο των blues και του rock’n’roll, ενώ δέχονται επιρροές από τη funk και τη swing. Τα τραγούδια τους είναι αρκετά ελεύθερα, καθώς όλα τα μέλη έχουν το χρόνο και το χώρο για αυτοσχεδιασμούς.

Μέλη είναι οι :
Απόστολος 'Troiker' Τρικαλιώτης - Guitar, Harmonica, Vocals
Αλέξανδρος 'Alex' Σχοινάς - Drums,Vocals
Απόστολος Μιτακίδης - Lead Vocals
Βαγγέλης 'Skoup' Σκούπρας - Bass
Γιώργος 'fak' Φακαλής - Tenor Saxophone




Steve Xanthis