Emmure - Eternal Enemies (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Emmure - Eternal Enemies (Review)


Οι Emmure κυκλοφόρησαν το νέο τους album.

Έχει τίτλο "Eternal Enemies" και είναι το 6ο album για την μπάντα από το Queens της Νέας Υόρκης. Μέσα από αυτόν τον δίσκο οι Emmure φωνάζουν παρών και μας δείχνουν ότι το πετραδάκι που έχουν βάλει στο κάστρο της heavy metal μουσικής καλά κρατεί.

Ο δίσκος είναι αρκετά γεμάτος, καθώς περιέχει 15 κομμάτια μέσα στα οποία υπάρχει και το intro song με τίτλο "Untitled". Οι Emmure σου δίνουν στο νέο τους project αρκετό υλικό, για να μπορείς να το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου και να τους αγαπήσεις περισσότερο. Έχουν φερθεί με πολύ επαγγελματισμό και βρίσκονται με το "Eternal Enemies" ένα βήμα πιο κοντά στην τελειότητα. Ξέρουν που πατάνε, τι να δώσουν στο κοινό για να μεγαλώσει και φυσικά πως να χειριστούν αυτά τα 15 τραγούδια χωρίς να φανούν βαρετοί.

Κάθε κομμάτι του album αποτελεί ένα ξεχωριστό κομματάκι προς το υπέροχο σύνολο που αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν οι Emmure. Οι μελωδίες και οι ήχοι του CD είναι ικανοί να καλύψουν μεγάλο μέρος των ακροατών, καθώς άλλοτε είναι δείχνουν τον βαρύ και δυνατό τους χαρακτήρα και άλλοτε τον μαλακό και μελωδικό τους ύφος. Σε αυτό βέβαια συμβάλλουν τα riff, οι καλοδουλεμένες κιθάρες, το βαθύ μπάσο, τα δυναμικά τύμπανα και τα φωνητικά του τραγουδιστή της μπάντας.

Πολύ καλή δουλειά από τους Emmure που μας δείχνουν για ακόμη μία φορά ότι δεν έφτασαν τυχαία μέχρι εδώ και ότι το αξίζουν και με το παραπάνω!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Nemesis", το "N.I.A (News In Arizona)", το "A Gift A Curse, το "E", το "Grave Markings", το "Hitomi's Shinobi", το "Girls Don't Like Boys Girls Like 40's And Blunts" και το "We Were Just Kids".

Το tracklist του "Eternal Enemies" :

(Untitled)
Nemesis
N.I.A (News In Arizona)
The Hang Up
A Gift A Curse
E
Like LaMotta
Free Publicity
Most Hated
Grave Markings
Hitomi's Shinobi
Rat King
Girls Don't Like Boys Girls Like 40's And Blunts
New Age Rambler
We Were Just Kids




Steve Xanthis