A Thrash Metal Holocaust @ An Club - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

A Thrash Metal Holocaust @ An Club


A THRASH METAL HOLOCAUST στο An Club | 28/6

AMKEN:

Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να αλυσοδέσουν ζόμπυ σαν κατοικίδιά τους και να γυρίσουν και κλιπ γι'αυτό! Γρήγορο old-school αμερικάνικο thrash συνδυασμένο με αυτό το διαβόητο γερμανικό κοπάνημα από τους τέσσερις τρελούς τύπους των ΑΜΚΕΝ. Ενεργοί από τον Σεπτέμβριο του 2011, έχουν παίξει ζωντανά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κεφαλονιά, ενώ αυτή τη στιγμή είναι έτοιμοι να "απελευθερώσουν" το ντεμπούτο τους. YOU ARE THEIR ZOMBIE PETS

https://www.facebook.com/amkenthrash

CARNAL DREAD:

Οι Έλληνες Δαίμονες της Black Thrash, με ήχο επηρεασμένο από κλασσικές μπάντες της black άλλα και της thrash όπως Bathory και Celtic Frost, Ετοιμάζουν ένα τελετουργικό μαύρης μαγείας στο An Club για να προωθήσουν το EP τους με τίτλο "Black Thrashing Rites", και φυσικά να θρασάρουν ανελέητα τα δαιμόνια και να φτύσουν την αντι-ανθρώπινη τοξίνη στα μούτρα σας.

https://www.facebook.com/pages/Carnal-Dread/458254477557207

RAPTURE:

Οι εν λόγω κάφροι (ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ) έχοντας γυρίσει από το πρώτο τους live εκτός Αθηνών, ξεφεύγοντας από το κλασσικό thrash του πρώτου τους EP κινούνται πλέον σε death / thrash μονοπάτια επηρεασμένοι από Dark Angel, Demolition Hammer, Obituary, Bolt Thrower κ.τ.λ. Μόλις παρουσίασαν κομμάτι από το πρόμο τους και σε έναν χρόνο το πρώτο τους full length album θα έρθει στο φως. Stage diving και moshing επιβάλλονται. They will dismember your bodies and burn you to your death!

https://www.facebook.com/ThrashRapture

DEMON PRAYERS:

Οι Demon Prayers είναι μια thrash μπάντα από τη Λαμία με επιρροές κυρίως από Γερμανικό thrash metal και ιδιαίτερα Kreator και Sodom αλλά και Sepultura. Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους "Evoke The Pain" από την Athens Thrash Attack και με αρκετά live στο ενεργητικό τους στην Αθήνα και στη Λαμία έρχονται για να…. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

https://www.facebook.com/pages/Demon-Prayers/148770881877490

ENDLESS RECOVERY:

Έχοντας ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου 7'' EP τους με τίτλο "Resistant Bangers" οι Αθηναίοι thrashers επιστρέφουν στην σκηνή του An για μια κολασμένη εμφάνιση που θα τσακίσει κόκκαλα. CRUSH THOSE WHO DENY THE PRIMITIVE ROOTS!

https://www.facebook.com/endless.recovery

OVERKAST:

Με τρία demo και ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ ανά χείρας το 2003, οι βετεράνοι του thrash επιστρέφουν για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη βραδιά ολικού ολοκαυτώματος! ΠΟΖΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ...

https://www.facebook.com/pages/Overkast/499497416832551

Σειρά εμφάνισης:
AMKEN: 20:00
CARNAL DREAD: 20:40
RAPTURE: 21:20
DEMON PRAYERS: 22:00
ENDLESS RECOVERY: 22:40
OVERKAST: 23:20


Damage: 5 ευρώ
Slaughter Starts: 19:30

An Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα




Steve Xanthis