Οι Sleepin Pillow Κυκλοφορούν Νέο Album - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Οι Sleepin Pillow Κυκλοφορούν Νέο Album


Οι Sleepin Pillow επιστρέφουν δισκογραφικά με ένα νέο mini album LP, με τίτλο “This World Is Over, It’s Time For a New One”.

Το πρώτο τους full-length album, “Apples on an Orange Tree” τον Ιούνιο του 2008, κέρδισε αμέσως μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς στην Ελλάδα. Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το δεύτερο album τους, “Superman’s Blues”, επιχειρώντας ξανά να μπλέξουν την προοδευτική και ψυχεδελική ροκ της Δύσης με ηχητικά χρώματα της Ανατολής. Χρησιμοποιώντας πλέον πιο έντονα τα ηλεκτρονικά στοιχεία, θέλησαν να δημιουργήσουν έναν πιο σύγχρονο ήχο και κατάφεραν να αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.

Η μουσική των Sleepin Pillow αποπνέει μια ατμοσφαιρική διάθεση. Οι επιρροές τους, ξεκινώντας από το Bristol της Αγγλίας και φτάνοντας ως τις μακρινές Ινδίες, έχουν διαμορφώσει το ιδιαίτερο στυλ τους, που χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό διαφορετικών ήχων. Η μουσική τους φιλοσοφία γεφυρώνει με μοναδικό τρόπο το χθες με το σήμερα, συνδέοντας την πολιτισμική κληρονομιά της Ανατολής με αυτήν της Δύσης και πατώντας σε ακούσματα του αγγλοαμερικανικού ονείρου (psychedelic 70's και indie 90's), χωρίς να ξεχνούν τις ελληνικές μουσικές ρίζες τους.

O Nomik (vocals), o Rispa (guitars), o Aisha Sama (bass), o Nick Zakqueline (wind pipes and percussions), o Antoine (keys and guitars) και o Skinman (drums), σας προσκαλούν να γνωρίσετε το τρίτο τους album, τον καινούριο τους κόσμο. Έναν κόσμο με νέο ήχο, πιο προοδευτικό και ηλεκτρονικό. Το LP περιέχει 4 νέα κομμάτια και κυκλοφορεί από την Smash Records σε βινύλιο, CD και κασέτα. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους album, οι Sleepin Pillow σύντομα θα ανακοινώσουν και την επίσημη live παρουσίασή του.




Steve Xanthis