Texas Summer Festival & Night Of The Living Dead - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Texas Summer Festival & Night Of The Living Dead


To TEXAS SUMMER FESTIVAL και το NIGHT OF THE LIVING DEAD .. παρουσιάζουν 2 νύχτες γεμάτες live!!!

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου η νύχτα είναι αφιερωμένη στον πειραματικό, ρυθμικό και ηλεκτρονικό ήχο.

Στην σκηνή του bat city club θα ανέβουν πρώτοι οι Ethereal Movement, το στυλ τους είναι επηρεασμένο από την new wave-minimal-cold 80s μουσική σκηνή. Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα στις αρχές του 2013.
Το σχήμα αποτελείται από τους: Εugene B (electric guitar / bass/synth/dr.machine) και Ζοzi T (vocals -voices) γυναικεία φωνητικά ,drum machines και κιθαριστικός πειραματισμός θα είναι οδηγοί στο μουσικό αιθέριο ταξίδι τους
Θα ακολουθήσουν οι Shtraf-Bat ένα rhythm noise-idm industrial σχήμα που δημιουργήθηκε από τον U-ri το 2009 στην Αθήνα και έχει ως σκοπό να αιχμαλωτίσει τον ακροατή μέσα σε ένα κλειστοφοβικό μεταποκαλυπτικό ηχόκοσμο και να τον κάνει να ιδρώσει χορεύοντας.

Τελευταία μπάντα της ημέρας οι 6 aborted 6 fetus 6 to side project του Saki Dark Face των Web. Η ανάγκη για πειραματισμό και παράλληλο δρόμο έκφρασης του Σάκη δημιούργησε το σχήμα αυτό, που κάθε φαινομενική μουσική αντιδιαστολή παίρνει σάρκα και οστά σε μία μάχη χωρίς ταμπού. Επηρεασμένοι από industrial-ebm μπάντες, κλασσική μουσική και ακραίο metal,ηλεκτρονικά beats και σκληρές κιθάρες θα μας δείξουν ότι το μουσικό «σκοτάδι» δεν έχει όρια και ότι οι ταμπέλες υπάρχουν μόνο για να καταρρίπτονται.


Την Τετάρτη 16 Ιουλίου μπαίνουν στην άκρη lap-tops, drum machines και οι ηλεκτρονικοί εφιάλτες.Την θέση τους παίρνει ο αναλογικός Gothic/Dark/Rock Metal Ήχος. 3 μπάντες με ιδιαίτερη κινητικότητα στο Αθηναϊκό underground και ιδιαίτερο λυρικό-σκοτεινό ήχο..

Πρώτοι στη σκηνή ανεβαίνουν οι Drama Queen,επηρεασμένοι από όλο το φάσμα του post punk εως τις παρυφές του alternative , το πενταμελές σχήμα από την Αθήνα δημιουργήθηκε το 2002 με κιθάρες/πλήκτρα/κρουστά/μπάσο και γυναικεία φωνητικά που χτίζουν τις φορτισμένες και δυναμικές live εμφανίσεις τους στοιχειώνοντας τους ακροατές και δημιουργούν νέο fan base σε κάθε τους εμφάνιση

Επόμενοι, οι γνωστοί για τον Gothic-Metal ρομαντισμό τους , οι In Vain, με την έντονη συναυλιακή δραστηριότητα, δουλεμένο ήχο και άρτιες συνθέσεις. Δημιουργούν μια κλασσική gothic metal ατμόσφαιρα που μυρίζει sex & rock and roll. Επηρεασμένοι από τις, μεγάλες του είδους Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές μπάντες, αλλά έχοντας την δική τους μουσική προσωπικότητα που βγαίνει διάχυτα στο κοινό.

Τελευταία μπάντα που θα ανέβει στην σκηνή του bat city club είναι οι Cold Remembrance, το εξαμελές σχήμα από την Αθήνα είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση...Οι dark wave επιρροές τους συναντούν τις Goth/Metal εμμονές τους και το μουσικό αυτό πάντρεμα σε παρασύρει σε μία αργόσυρτη αποπνικτική εμπειρία όπου δεν υπάρχει λύτρωση και διαφυγή παρά μόνο καταδίκη.
Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2004, ετοιμάζονται για την δισκογραφική τους κυκλοφορία.

Doors 20:30

1st band on stage 21:30

Entry 5e (Βeer/Wine)


EKΔΗΛΩΣΗ https://www.facebook.com/events/1428967774049455/


Πληροφορίες - Επικοινωνία
BAT CITY
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
210 6401666 / 6985964483
www.batcity.gr




Steve Xanthis