Underjoyed - Dirt Grey Colour (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Underjoyed - Dirt Grey Colour (Review)


Οι Underjoyed κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Dirt Grey Colour"!

Oι Underjoyed είναι ένα ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα από την Athina και τον Greg το καλοκαίρι του 2010. Ο συνδυασμός των alternative, garage και blues στοιχείων δημιουργεί τον χαρακτηριστικό ήχο τους. Η μπάντα  αποτελείται από 4 μέλη, με γυναικεία φωνητικά και προσπαθεί να "παντρέψει" τον κλασικό ήχο της ροκ με σύγχρονα στοιχεία.

Το 2011 κυκλοφορούν μόνοι τους το 1ο τους EP με τίτλο "Underjoyed" λαμβάνοντας πολύ καλές κριτικές. Επιπλέον έχουν στο ενεργητικό τους 3 video clip των κομματιών "Dirt Grey Colour", "Τhe Things I Hate" και "Your Eyes Are Fire And Your Mouth Abyss (Live)". Τον Αύγουστο του 2014 ολοκλήρωσαν το πρώτο τους album με τίτλο "Dirt Grey Colour" και είναι πλέον έτοιμο για κυκλοφορία.

Το νέο album του ελληνικού συγκροτήματος αποτελείται από 7 τραγούδια και κάποια από αυτά είναι ήδη οικεία στα αυτιά μας από το EP, αν και το γνωστό κομμάτι "Dirt Grey Colour" το ακούμε σε remix αυτή την φορά. Οι Underjoyed έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά όσον αφορά τον ήχο, την παραγωγή, το εξώφυλλο και γενικά έχουν προσέξει πολύ αυτό το CD γιαυτό και το τελικό αποτέλεσμα είναι φανταστικό.

Κιθάρα, μπάσο και drums είναι πολύ καλά δουλεμένα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μέχρι και <<επαγγελματικά>>. Τα παιδιά ξέρουν τι να παίξουν για να σε παρασύρουν με την μουσική τους και μέσα από τις νότες τους να δώσουν την σκυτάλη στην Athina, η οποία με τη φωνή της θυμίζει <<σειρήνα>> από την Ελληνική μυθολογία! Μπορεί να σε παρασύρει τόσο γλυκά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο σκοτεινά με την μελωδία της φωνής της με αποτέλεσμα να αγαπήσεις τους Underjoyed από το πρώτο τους κιόλας τραγούδι.

Στο νέο δίσκο "Dirt Grey Colour" εκτός από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μπάντας, μπορείς επίσης να ακούσεις τις επηρρόες της μπάντας που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα,από τους White Stripes και την PJ Harvey μέχρι την Janis Joplin ,Jimmy Hendrix και πολλούς άλλους σύγχρονους και παλιούς καλλιτέχνες.

Το νέο album των Underjoyed είναι ένα πολύ ιδιαίτερο project που σε κάνει να δεθείς με το συγκρότημα και να το λατρέψεις! Εξαιρετική δουλειά από το Αθηναϊκό συγκρότημα που αξίζει σίγουρα συγχαρητήρια! Μπράβο Underjoyed!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Dirt Grey Colour" :

Your Eyes Are Fire, Your Mouth Abbys
Dirt Grey Colour
No Saint
The Things I Hate (Old Mix)
All Or Nothing
Bad Trip
Hide




Steve Xanthis