AMKEN: Νέο Τραγούδι + Βίντεο "God's Asleep" - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

AMKEN: Νέο Τραγούδι + Βίντεο "God's Asleep"


Οι αθηναίοι thrashers AMKEN, μετά την πολύ καλή αποδοχή του πρώτου βιντεοκλίπ τους "Zombie Pets", κυκλοφόρησαν δεύτερο τραγούδι μέσα από το ντεμπούτο ΕΡ τους "Adrenaline Shot", το "God's Asleep".

Το "God's Asleep" φλερτάρει με πιο progressive δομές, έχει πιο σκοτεινούς στίχους και γενικά διαφέρει λίγο σε σχέση με ό, τι έχει επιδείξει η μπάντα ως τώρα. Είναι το τραγούδι εκείνο επίσης που κλείνει την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Ντυμένο με ένα βίντεο που περιλαμβάνει στίχους, κριτικές, κομμάτια από το συνολικό artwork του "Adrenaline Shot" ΕΡ αλλά και φωτογραφίες του νέου line-up των ΑΜΚΕΝ, η μπάντα εμπιστεύεται πως μετά την κοινή πρώτη εμφάνισή του στη Γερμανία με Six Feet Under, ο νέος μπασσίστας Βασίλης Χυτήρης ήρθε για να μείνει.

Το "Adrenaline Shot" ΕΡ κυκλοφορεί από τις 30 Νοεμβρίου 2014 και είναι διαθέσιμο σε φυσική και ηλεκτρονική μορφή, πληροφορίες για το οποίο μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες της μπάντας.

Οι ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας συνεχίζονται, με επόμενη προς το παρόν προγραμματισμένη στάση η παρουσίαση του δεύτερου επικείμενου δίσκου των Bio-Cancer στην Αθήνα τον Απρίλιο.

YouTube - http://www.youtube.com/amkenthrash
Twitter - https://twitter.com/Amkenthrash
Facebook - http://www.facebook.com/amkenthrash




Steve Xanthis