Adjust - War? (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Adjust - War? (Review)


Οι Adjust κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "War?"!

Το συγκρότημα από την Αθήνα δημιουργήθηκε το 2002 σαν cover band με σκοπό τα live σε όλη την Ελλάδα. Από το 2008 μάζεψε τις δικές του ιδέες και μετά από 6 χρόνια είναι έτοιμος ο πρώτος τους δίσκος, ο οποίος περιέχει 8 κομμάτια.

Την αρχή στο πρώτο CD των Adjust κάνει το "04", για να συνεχίσουν κομμάτια όπως το "Something Inside", το ομότιτλο "War?", το "Burn Myself", το "Fly Away" και να έρθει το κλείσιμο του project αυτού με το "Life Flashed Before My Eyes".

Όταν πατήσεις το play θα δεις ότι το ελληνικό συγκρότημα έχει ρίξει αρκετή δουλειά πάνω σε αυτόν τον δίσκο και έχουν κάποια πολύ καλά στοιχεία που με λίγη παραπάνω δουλειά μπορούν να τους εκτοξεύσουν στα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η μουσική των Adjust στο album "War?" κινείται σε heavy rock ρυθμούς με κάποιες πινελιές από groove metal και stoner. Γενικά, η μουσική τους είναι κάτι ανάμεσα στο πάμε να χτυπηθούμε και κάτσε να ακούμε Adjust και να αράξουμε με τις μπύρες μας.

Αυτό που θα σου κάνει αρκετά καλή εντύπωση στο πρώτο album των Adjust είναι τα γυναικεία φωνητικά στο κομμάτι "Burn Myself" που ανεβάζουν επίπεδο το κομμάτι και γενικά το CD. Είναι αρκετά καλά δουλεμένα και ξέρουν πως να πατήσουν στις μελωδίες των μουσικών οργάνων, όπως φυσικά και τα "άγρια" φωνητικά του Δημήτρη Αράπογλου που ταιριάζουν άψογα με τα κομμάτια.

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο συγκρότημα από την Αθήνα που δούλεψε και έβγαλε έναν αρκετά καλό δίσκο. Αναμένουμε μέλλον από τους Adjust αν συνεχίσουν έτσι, γιαυτό δώστε τους μία ευκαιρία και απολαύστε τους!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "War?", το "Burn Myself", το "Fly Away" και το "Life Flashed Before My Eyes".

Το tracklist του "War?" :

04
Something Inside
War
Disease
Burn Myself
Deeper
Fly Away
Life Flashed Before My Eyes




Steve Xanthis